• New
DEPILA 4 бр. Прозрачни обувки прозрачна кутия за обувки штабелируемые кутии за обувки, опаковки за обувки, Кутии за съхранение на Подвижната обувки (Цвят: бял 4 бр., Разм?

DEPILA 4 бр. Прозрачни обувки прозрачна кутия за обувки штабелируемые кутии за обувки, опаковки за обувки, Кутии за съхранение

Оценка на продукта:
BGN 35.30

Сума
В магазина

ПластмасатаКонтейнери за съхранение на обувки : Този рафтове за съхранение представлява кутия за обувки, тип мида, удобна за използване.Кутии за съхранение на обувки : Кутия за обувки Four seasons general, изящна изработка, за създаване на висококачествени кутии за съхранение на обувки.Сгъваема кутия за обувки : обувките от надраскване и други повреди.Кутия-органайзер за обувки за бягане : пластмасов материал, материал за защита на околната среда, за трайно и дългосрочно използване.Опаковка за депилация включва 6 кутии за съхранение на обувки Особености - Обикновен външен дизайн, добре се съчетава с модерен домашен стил.-Размер : 33,00x23,00x14,00 см./12,97x9,04x5,50 инча.- Сгъва и се обработва, предоставя издръжлив и удобен за съхранение и лесен монтаж.- Този рафтове за съхранение представлява кутия за обувки, тип мида, удобна за използване.- Материал : пластмаса. - пластмасов материал, материал за защита на околната среда, за трайно и дългосрочно използване.- Чисто визуално прозорец, който лесно да разглеждате и да правите, когато бързате.Информация за стоки, Кутия за съхранение на обувки штабелируемая, калъф за обувки.Прозрачен дизайн позволява лесно идентифициране на съдържанието вътре.Те могат ефективно да се полива и т. за настаняване в дом, хотел и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини