• New
Органайзер за кутия за грим, Штабелируемый Кутия За съхранение, Органайзер за Тоалетна Масичка, Прозрачни Организаторите за грим и Калъфи за съхранение с капак, Во?

Органайзер за кутия за грим, Штабелируемый Кутия За съхранение, Органайзер за Тоалетна Масичка, Прозрачни Организаторите

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

1 Екологично чисти материали : Органайзер за козметика, изработени от висококачествена пластмаса. нетоксичен и без мирис, можете да се съхраняват безопасно деликатен грим никога не излиза от мода!. Многофункционално съхранение : на Този голям органайзер за тоалетна масичка може да се съхранява сенки за очи, консилеры, захар, лак за нокти, лосиони, парфюми, четки и т., Както и ежедневно канцеларски материали, малки предмети и т. Придайте целия фиксирана позиция, това също ще ви помогне лесно да ги намерите. МНОГОЦЕЛЕВИ : може да се използва за подреждане, а също така могат да се поставят отделно на различни места.Можете да поставите грим, четки, парфюми, бижута, червило и така нататък в зависимост от вашите различни нужди. ЛЕСЕН за почистване : Напълно е водоустойчив и моющийся.Това носи голямо удобство в живота ви.Не е нужно да се притеснявате за петната от вода в банята и прах върху тоалетката масичката.Той може да предпази предмети, съхранявани от вас. Бърза доставка : Доставя от склада в САЩ, доставка 3-10 дни. Рафтове за съхранение на козметика Въведение : Елате и резервирайте този рафтове за съхранение на козметика, тя ще бъде вашият най-добър избор.Благодарение на компактния си и банда дизайн хубаво да изберем козметика.Освен това, той е изработен от висококачествена пластмаса, устойчив и удобен на пипане.Този рафтове за съхранение на козметика, специално разработена за тези, които имат много грим!Освен това, той е съвсем нов и висок клас, за да можете да им се насладите.Характеристики : 1. Благодарение на компактния си и банда дизайн хубаво подреждаме своята козметика. Той е изработен от висококачествена пластмаса, устойчив и удобен на пипане. Този рафтове за съхранение на козметика, специално разработена за тези, които имат много козметика. Чисто нов и високо качество.Спецификации : 1. Материал : Пластмаса 2. Размери : (9,45x6,91x14,32) "/ (23,8x17,5x36) см (Д х Ш х В) 4. Количество : 2 бр. Брой чекмеджета : 7 големи кутии на Помещение включва : 1 х стойка за съхранение на козметика.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини