• New
Aromoty, 100 бр., Комплект Великденски Стикери за бутилки с вода, Водоустойчив Винил за лаптоп, Скейтборд, Телефон, Подаръци за деца, Момичета, по-Възрастни (Великден)

Aromoty, 100 бр., Комплект Великденски Стикери за бутилки с вода, Водоустойчив Винил за лаптоп, Скейтборд, Телефон,

Оценка на продукта:
BGN 4.19

Сума
В магазина

?【Взрив за долар?】комплектът включва 100 бр не-повтарящи великденски стикериРазмерът на всяка етикети 1,6-2,5 инча.Етикети Ours са изписани ясно и с помощта на мат полипропиленова ламиниране, по-здрава и висококачествена. ?【Неповторяющийся дизайн】 Можете да получите всяка стикер, както е показано на картинката, по 100 различни скъп стикери.Чудесно както за деца така и за възрастни, може да доведе до дълбоко впечатление както за украса, така и като подарък. ?【Неочаквано високо качество】 Висококачествени стикери от екологично чист материал осигуряват красив и дълготраен декоративен ефект, който е подходящ за възрастни и деца.Специална боя за UV-печат, водоустойчив и здрав, не е лесно да избледнява.Лесно се отстранява, се отстранява без следи, които ще ви харесат!. ?【Изключително декоративни】 Тези етикети са много декоративни, и можете да ги използвате за декорация на лаптопи Macbook, бутилки с вода, калъфи за телефони, календари и книги тетрадки, списания, багаж, скейтбордов, сноуборд, велосипеди, превозни средства. ?【Романтичен подарък】 Ние искаме да ви представи най-романтика нещо и висококачествени продукти. ✨Aromoty ще осигури 100% висококачествено сервизно обслужване по време на целия процес и отговори на вашите въпроси 24 часа в режим онлайн.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дамски Тениски с кръгло деколте и къс ръкав за Великденски Дни, Основни Тениски, Модни Леопардовая Дъгова Графична Туника, Елегантни

BGN 4.66

❤ Дамски модни тениски Материал горна част : полиестер Ден, Свети Валентин, Хелоуин, Коледа и 4 юли, флаг �

Новини