• New
VIORED Кутия За Инструменти Органайзер Кутия За Инструменти /Шкаф за инструменти, Страничен Шкаф За съхранение на Инструменти за Тежкотоварни Количка Стоманена Прок?

VIORED Кутия За Инструменти Органайзер Кутия За Инструменти /Шкаф за инструменти, Страничен Шкаф За съхранение на Инструменти

Оценка на продукта:
BGN 9.33

Сума
В магазина

Идеален за съхранение на гаечных ключове, контакти, отвертки и много други, кутия за инструменти ще се превърне в чудесен подарък за нови собственици и любители на занаяти собствените си ръцеТози прокатный набор от инструменти, изработени от студено валцувани стоманени.Повърхност, боядисана с черна боя, отлично предотвратява появата на драскотини. 【Лесна за преместване】 Тази количка на колела има две 5-инчов въртящи се колела със спирачки и две 5-инчови твърди колела без спирачки, което осигурява плавно движение и намалява вероятността за отклонение при движение по права линия. 【Достатъчно място за съхранение на】7 чекмеджета и страничните врати могат да се използват за съхранение на различни инструменти. 【Механизъм за заключване】 чекмеджета и страничните врати могат да бъдат заключени за допълнителна сигурност.Идеален за съхранение на гаечных ключове, контакти, отвертки и много други, кутия за инструменти ще се превърне в чудесен подарък за нови собственици и любители на занаяти собствените си ръце.Този прокатный набор от инструменти, изработени от студено валцувани стоманени.Повърхност, боядисана с черна боя, отлично предотвратява появата на драскотини. 【Лесна за преместване】 Тази количка на колела има две 5-инчов въртящи се колела със спирачки и две 5-инчови твърди колела без спирачки, което осигурява плавно движение и намалява вероятността за отклонение при движение по права линия. 【Достатъчно място за съхранение на】7 чекмеджета и страничните врати могат да се използват за съхранение на различни инструменти. 【Механизъм за заключване】 чекмеджета и страничните врати могат да бъдат заключени за допълнителна сигурност.Поддържайте ред : лесният начин да подредите всичко в кутия за инструменти; бързо и лесно намерете правилния инструмент Наименование на продукта : Кутия за инструменти Материал изделия : холоднокатаная стомана Опаковка включва : 1 x кутия за инструменти (инструменти в комплекта не са включени) забележка : Моля, проверете размера, преди да купите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини