• New
Прозрачна Акрилна Сервировочный Тава 23,62x23,62 Инча, Голям Акрилен Тава с Дръжки, Здрав Непроливающийся Поднос за хранене, Декоративен Поднос за Владичество, Журналь?

Прозрачна Акрилна Сервировочный Тава 23,62x23,62 Инча, Голям Акрилен Тава с Дръжки, Здрав Непроливающийся Поднос

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】 Акрилни тава е изработен от висококачествена акрилна киселина, която е трайна, износостойка а не лесно да се е деформиралДебели материал и с конструкция му осигуряват добра стабилност.Повърхността на фино полирани, много гладка и не поцарапает си ръце. 【Малка площ пол】Размер прозрачен тавата е 23,62 * 23,62 инча, така че да можете по желание да го постави на чай масичка, шкафче или на скрин, за да улесни живота си, без да заема твърде много място. 【Вградена дръжка】 Отстрани има две вградени загибающиеся дръжки, които са не само много елегантна украса, но и осигуряват удобно захващане, което позволява лесно да държат на тавата.Страна на дръжката висока, а ъгъл е херметически затворен, за да се предотврати изтичане на вода. 【Широк спектър от приложения】 Голям сервировочный тава е водоустойчив.В допълнение към предлагане на храна и напитки на този поднос може да се използва за съхранение на ежедневните неща, като ключове, козметика и т. за намаляване на всички стаи. 【Гаранция за качество】 Ние работим усърдно, за да предоставят на клиентите по-добро обслужване и качество, което е нашата цел.Ако нашето кабина срещнете някакви проблеми с качеството.Моля, свържете се с нас навреме. 【Висококачествени материали】 Акрилни тава е изработен от висококачествена акрилна киселина, която е трайна, износостойка а не лесно да се е деформирал.Дебели материал и с конструкция му осигуряват добра стабилност.Повърхността на фино полирани, много гладка и не поцарапает си ръце. 【Малка площ пол】Размер прозрачен тавата е 23,62 * 23,62 инча, така че да можете по желание да го постави на чай масичка, шкафче или на скрин, за да улесни живота си, без да заема твърде много място. 【Вградена дръжка】 Отстрани има две вградени загибающиеся дръжки, които са не само много елегантна украса, но и осигуряват удобно захващане, което позволява лесно да държат на тавата.Страна на дръжката висока, а ъгъл е херметически затворен, за да се предотврати изтичане на вода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Домашна Сладост 100шт Сребърен Тон Съединител Закопчалката Топката на Веригата Ключодържател Етикет 12 сантиметра (12 САНТИМЕТРА-100ШТ)

BGN 3.33

Материал : сплав (без кадмий) Размер : Приблизително : 12 cm (4.Цвят : матов сребрист оттенък (не посеребренны�

Новини