• New
Т-образни калибры, Телескопична машина за висока точност калибър с кариран противоплъзгаща се дръжка за дървообработване, за обработка на метали, за механична обр?

Т-образни калибры, Телескопична машина за висока точност калибър с кариран противоплъзгаща се дръжка за дървообработване,

Оценка на продукта:
BGN 9.35

Сума
В магазина

Нашият продукт е с кариран противоплъзгаща се дръжка, което го прави по-удобен за измерванеРегулируем сензор на вътрешния диаметър е изработен от висококачествен метал, което го прави лесно ржавеющим и трайна.Повърхността на сензора на вътрешния диаметър е гладка, кривина сонда е добра.Телескопична сензор е с фиксирующее устройство в опашката част, която може да се проточи по посока на часовниковата стрелка и да отслабят обратно на часовниковата стрелка.Обхват на измерване телескопического на сензора е от 3,5 инча до 5.9 инча (от 90 мм до 150 мм), включително комплекти от 6 теми. Регулируем сензор на вътрешния диаметър е изработен от висококачествен метал, което го прави лесно ржавеющим и трайна. Повърхността на сензора на вътрешния диаметър е гладка, кривина сонда е добра. Телескопична сензор е с фиксирующее устройство в опашката част, която може да се проточи по посока на часовниковата стрелка и да отслабят обратно на часовниковата стрелки4. Нашето изделие е оборудвано с противоплъзгаща се дръжка в клетката, което го прави по-удобен за измерване. Обхват на измерване телескопического на сензора е от 3,5 до 5,9-инчов (от 90 мм до 150 мм), включително комплекти от 6 теми.Параметри : Тип на продукта : Регулируем вътрешен диаметър Диапазон на измерване : около 90-150 мм / 3,5-5,9 Неточност : 0,01 Как да използвате : 1. Плътно стиснете линия от вътрешния диаметър и го поставете в измерена обект. Завъртете веднъж, за да се уверите в липсата на пристрастия. След правилно измерване затегнете скобата по посока на часовниковата стрелка. След определяне на мярка данни за вътрешния диаметър, с помощта на штангенциркуля.Списък на пакета : 1 х Сензор на вътрешния диаметър тип A1 x Сензор на вътрешния диаметър тип B1 x Сензор на вътрешния диаметър тип C1 x сензор на вътрешния диаметър тип D1 x Сензор на вътрешния диаметър тип E1 x сензор на вътрешния диаметър на тип F.

Основни свойства

Item Type:
 Adjustable Inner Diameter Gauge
Measuring Range:
Approx. 90-150mm / 3.5-5.9in
Accuracy:
0.01
How to Use:
1. Pinch the inner diameter ruler tightly and put it into the object to be measured.:
2. Rotate once to ensure that there is no skew.:
3. After the measurement is correct, tighten the lock clockwise.:
4. After locking, measure the inner diameter data with a caliper.:
Package List:
1 x A Type Inner Diameter Gauge1 x B Type Inner Diameter Gauge :
1 x C Type Inner Diameter Gauge:
1 x D Type Inner Diameter Gauge :
1 x E Type Inner Diameter Gauge:
1 x F Type Inner Diameter Gauge:

Избор на купувачи

Новини