• New
Купички за супа FORKALER Купички за ядки 16 унции Керамични купички за ядки, супа, салата и макарони Комплект от 6 броя (Синьо в ретро стил)

Купички за супа FORKALER Купички за ядки 16 унции Керамични купички за ядки, супа, салата и макарони Комплект от 6 броя (Синьо

Оценка на продукта:
BGN 8.86

Сума
В магазина

【РАЗМЕР и ГЪВКАВОСТ】 Всяка купа е с ширина 5 "W x 3"и се предлага в комплект от 6 чаши Отличен за приготвяне на салата, супа, рамена или изкуствена, плодове или люспи.Идеален като изкуствена-купички или на салата.Идеален за всичко-от ежедневна употреба до специални случаи. 【УНИКАЛНИ МОДЕЛИ】 С растения и геометрични фигури ще придадат на вашата кухня ярък цвят. 【Превъзходно качество на】 е Изработен от висококачествен екологично чист порцелан, на 100% не съдържа BPA, не е токсичен и няма мирис, така че не съдържа олово и устойчиви на сколам.Никакви пластмаси и вредни химически материали.Много полезен комплект посуда за семейния си живот. 【Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина】 : Изработена от здрав порцелан, тези паници може да штабелировать, те могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова печка, фурна и фризер! можете лесно да ги измиете със сапун и топла вода.Разогревайте супи в микровълнова и в съдомиялна машина за лесно почистване. 【Безопасно транспортиране】 Ние внимателно опаковат всяка купа в индивидуални форми от стиропор, за да се гарантира, че тя ще бъде предоставен на вас здрав и читав. 【РАЗМЕР и ГЪВКАВОСТ】 Всяка купа е с ширина 5 "W x 3"и се предлага в комплект от 6 чаши. Отличен за приготвяне на салата, супа, рамена или изкуствена, плодове или люспи.Идеален като изкуствена-купички или на салата.Идеален за всичко-от ежедневна употреба до специални случаи. 【УНИКАЛНИ МОДЕЛИ】 С растения и геометрични фигури ще придадат на вашата кухня ярък цвят. 【Превъзходно качество на】 е Изработен от висококачествен екологично чист порцелан, на 100% не съдържа BPA, не е токсичен и няма мирис, така че не съдържа олово и устойчиви на сколам.Никакви пластмаси и вредни химически материали.Много полезен комплект посуда за семейния си живот. 【Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина】 : Изработена от здрав порцелан, тези паници може да штабелировать, те могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова печка, фурна и фризер! можете лесно да ги измиете със сапун и топла вода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини