• New
JMIATRY 3 бр., бял Стенен Държач за Файлове, Висящ Стенен Органайзер за Файлове, Стенен Държач за файлове, Бвп Джобен Пластмасов Държач за списания за офиса, Дома, Баня, К?

JMIATRY 3 бр., бял Стенен Държач за Файлове, Висящ Стенен Органайзер за Файлове, Стенен Държач за файлове, Бвп Джобен Пластмасов

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【 Размер стена на притежателя на файлове 】 Размер 10,56 "x 59 на"x 2,6", идеално място за съхранение на списания, писма, тетрадки книги, съобщения, документи и т. 【 Премиум качество 】 Стенен органайзер за файлове е изработена от висококачествена пластмаса, която лесно се деформира за по-дълъг период на употреба. 【 Монтаж без пробиване 】 До всяка фаянс папка за файлове е приложен 2 част на самозалепващи етикети.Той не вреди на стената и е предназначен за монтаж без пробиване. 【 Широко приложение 】 Стенен държач за папки с файлове ще ви помогне да увеличите вертикално пространство за съхранение на малки предмети, като бележка книги, бележки, копчета, дистанционно управление и т.,, Че е идеална за офис и домашна употреба. 【Спестяване на пространство и сервизно обслужване】 Тези пластмасови стенни държачи за файлове ще ви помогне да повишите ефективността на организацията на дома и на работа.Всички проблеми с качеството, замяна или пълно възстановяване ще бъдат гарантирани. Материал : Пластмаса. Количество : 3 бр.Размери : 10,56x2,6x5,9 инча /26,4x6,6x12,7 вж. Идва със самозалепваща стикер за монтаж, без пробиване, лесен за инсталиране и никога няма да навреди на стената.Произведен от висококачествена пластмаса, лесно се деформират за по-голяма трайност.Той има размери 10,56 "x 5.9 на" x 2,6" и е идеално място за съхранение на списания, писма, тетрадка, поща, документи и т. пакетът включва 3 стенни притежателя за папките, които ще отговорят на вашите нужди от различни видове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини