• New
Калъф за седалката на Тоалетната чиния DOITOOL С Подгряване, Възглавница за Тоалетна с Електрически Нагревател, Моющаяся, Бързо Нагревающаяся, С Постоянна Температур?

Калъф за седалката на Тоалетната чиния DOITOOL С Подгряване, Възглавница за Тоалетна с Електрически Нагревател, Моющаяся, Бързо

Оценка на продукта:
BGN 7.99

Сума
В магазина

? ТОПЛИ седалките казанчета; цилиндрична форма на стикер с подгряване на капака на седалката на тоалетната чиния, лесна за разглобяване и инсталиране, гъвкав топло ?ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЕДАЛКАТА на ТОАЛЕТНАТА чиния С ТОПЪЛ : Седалката на тоалетната чиния през зимата е твърде студена и твърда, и да седне на него неудобно?Кажете сбогом на лед седалка за тоалетната чиния, и ще ви нашият топъл и мек калъф за тоалетна;. ? Калъф за седалката на тоалетната чиния С нагревател; Материал-висококачествен полиуретан и фланела, удобен и топъл, устойчива на износване и издръжлив.Добър подарък за нов дом или подарък за вашите приятели или семейството си, покажете им своята любов и грижи. ? АВТОМАТИЧНО седалките казанчета; Подходящ за повечето седалки на тоалетни чинии, ви осигурява топъл калъф за седалка тоалетна чиния в зимните или студени дни.Възглавницата могат да се почистват и многократно.Добавя повече елегантност и комфорт във вашето ежедневие. ? УМНИ калъфи за седалките на тоалетната чиния; Ние създаваме дизайн, опаковане на коледен подарък.Това е не само за хора, за които е трудно да се докоснат до студения седалката тоалетната чиния, но и разумен вариант за родители и по-възрастни семейства за грижа за здравето.Те ще се радвате на този луд, но загряващ душата подарък.Описание, Изработени от висококачествени материали, удобен, елегантен, топъл, устойчива на износване и издръжлив, по-дълъг експлоатационен живот, му е трудно да се прекъсне.Дизайн с постоянна температура на отопление, идеална за дом, хотел, търговски център, офис и т., е лесен за използване и демонтирането.Характеристики-Цвят : както е показано по -Материал : PU, фланела-Размер : 34,00 X32,00 X0,15 см/13,36 X12,58 X0,06 инча-Напрежение : 5 vdc-Мощност : 10 W-Интелигентен дизайн на отопление при постоянна температура, повече никакви ледени седалки за тоалетна.-Подходящ за повечето седалки за тоалетни чинии, ви дава топло калъф за седалки за тоалетни чинии в зимните или студени дни.-Възглавницата могат да се почистват и многократно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини