• New
Фабрика Fidget Spinner FISH ' S CHOICE, Кубче за въртене на пръсти от сплав стабилност на въртене, за Улесняване на ADHD-Напрегнат Аутизъм, Лагер от неръждаема стомана, 3-Минутно Бъ?

Фабрика Fidget Spinner FISH ' S CHOICE, Кубче за въртене на пръсти от сплав стабилност на въртене, за Улесняване на ADHD-Напрегнат

Оценка на продукта:
BGN 56.10

Сума
В магазина

【Я НОСИТЕ СЪС СЕБЕ си НАВСЯКЪДЕ】Тази въртяща се играчка за облекчаване на стреса must have е компактен, лек и ергономичен дизайн, който улеснява управлението, което го прави идеален както за деца така и за възрастни!В офиса, на път за работа, в класната стая, в училище, на среща или при гледане на телевизия максимално използвайте всяка своя миг!Направете тази антистрессовую играчка-непоседу си и кажете сбогом на безпокойство веднъж и завинаги!. 【5 мин + висока скорост на въртене на】Метални спиннеры fidget spinner оборудвани с високоскоростен подшипником R188 в центъра, за да осигури максимално плавно въртене и последователност, както и за увеличаване на центростремительной сили и време на въртене.По този начин, тези метални играчки за тревожни разстройства ADHD може да се върти не по-малко от 5 минути, а при много силно завъртане на още по-дълго. 【Лесни за използване играчки-неспокойни】 за Да се върти на играчки-неспокойни с ADHD, просто задръжте един пръст от двете страни на центъра, а след това на ротационен принцип с другата ръка.С практиката метална играчка-непоседой може да се ползва само с една ръка.За да използвате тревожни играчки на масата, просто щракнете върху център, за да го държи стабилен и в същото време да се върти.Играчки-неспокойни ще продължи да се върти, след като се освободи от тях.Опитайте го сега!. 【Играчки за облекчаване на стреса】 С метални спиннерами-непоседами сте в състояние да овладеят навици, като грызение нокти и пушенето.Вместо да дърпат ноктите на пръстите, можете просто да вземете фабрика непоседу и да си поиграете с него.Освен това, тя също може да помогне при ADHD, ХИПЕРАКТИВНОСТ, аутизъм и разстройства на внимание като цяло. 【Подарък】 Чудесен подарък за рожден ден или празник за вашите деца, или като подарък за някой специален ден!Уникален дизайн и подвижна начини на игра с куршум я правят по-интересна и привлекателна. 【Я НОСИТЕ СЪС СЕБЕ си НАВСЯКЪДЕ】Тази въртяща се играчка за облекчаване на стреса must have е компактен, лек и ергономичен дизайн, който улеснява управлението, което го прави идеален както за деца така и за възрастни!В офиса, на път за работа, в класната стая, в училище, на среща или при гледане на телевизия. максимално използвайте всяка своя миг!Направете тази антистрессовую играчка-непоседу си и кажете сбогом на безпокойство веднъж и завинаги!. 【5 мин + висока скорост на въртене на】Метални спиннеры fidget spinner оборудвани с високоскоростен подшипником R188 в центъра, за да осигури максимално плавно въртене и последователност, както и за увеличаване на центростремительной сили и време на въртене.По този начин, тези метални играчки за тревожни разстройства ADHD може да се върти не по-малко от 5 минути, а при много силно завъртане на още по-дълго. 【Лесни за използване играчки-неспокойни】 за Да се върти на играчки-неспокойни с ADHD, просто задръжте един пръст от двете страни на центъра, а след това на ротационен принцип с другата ръка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини