• New
5 БР. Косметичка с джоб от овча кожа, Косметичка с Отжимом, Преносима Малка Косметичка Без Цип, Самозакрывающаяся Мини-Косметичка за Жени, Пътна Чанта За Съхранение ?

5 БР. Косметичка с джоб от овча кожа, Косметичка с Отжимом, Преносима Малка Косметичка Без Цип, Самозакрывающаяся Мини-Косметичка

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Мини чанта за съхранение на】Размер е само 4,7 * 43 инча, което позволява да поставите малки предмети за ежедневна употреба, като Bluetooth слушалки / кабели за предаване на данни/ червило / колиета.Той е лек и компактен и много удобен за носене в дамска чанта. 【Магнитно самоуплотнение】Самозакрывающийся метод магнитно затваряне улеснява използването му, както и дизайн за бързо заключване позволява да не се притеснявате за загуба на предмети, когато сте заети на улицата, в безопасност. 【Защита на предмети】 Вътрешен материал от велур, което прави нещата по-устойчиви при преместване и защита на ценни вещи от надраскване и удари. 【Многофункционален】 Външен вид е направен от водоустойчива кожа, а дизайн с малък размер ви позволява да го използвате като кесия за монети/чанта за дребни неща/ чанти и калъфи за бижута / козметични чанти и т., което улеснява съхранение на елементи и ги вкъщи. 【Чудесен подарък】 Прост дизайн с практични функции, много подходящ като подарък за рождения си ден и празник за семейството и приятелите.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас ~.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини