• New
Пречистване на резервоара за овлажняване на въздуха в опаковка от 20 броя, универсален почистващ топката за demineralize за всички овлажнители и растителни аквариуми за ?

Пречистване на резервоара за овлажняване на въздуха в опаковка от 20 броя, универсален почистващ топката за demineralize за

Оценка на продукта:
BGN 7.99

Сума
В магазина

【Универсална съвместимост】 Нашия пречистване на резервоара за овлажняване е съвместим с повечето ултразвукови овлажнители на топло и студено на мъгла и аквариума за рибиПочистване на топка за demineralize винаги омекотява водата и е добре поддържана си овлажнител. 【Осигурява мека и чиста мъгла】 Химикалка банка за почистване на резервоара овлажнител пречиства водата, помага за предотвратяване и намаляване на броя на бял прах, причинени от минерали в твърда вода, както и за намаляване на натрупването на водна кал, да се отървете от 99% от неприятната миризма и бял прах.Поддържа овлажнител чисти, увеличава продукцията на водна пара. 【Почистване в рамките на 30 дни】 за Да овлажнител работи по-добре и имаше по-дълъг срок на използване, се препоръчва да се продължи чистка в продължение на 30 дни. заменяйте касета на всеки 30-40 наполнений в зависимост от твърдостта на водата.Ценна опаковка включва 20 топки за почистване на резервоара овлажнител. 【Лесна употреба】 Извадете от опаковката на топка за почистване на овлажнител и го хвърля в кофа за овлажнител.Един почистване топчета можете да използвате овлажнители за въздух с капацитет на резервоара по 1 галон.Диаметър почистващо крушка е 1,18 инча.Забележка : Дупка овлажнител трябва да бъде не по-малко от 1, 18 инча. 【Следпродажбено обслужване】 Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се директно с нас, и ние веднага ще решим проблема вместо вас.Топчета-за пречистване на овлажнител, За почистване на аквариуми Пречистват водата, се Отрича от прах, миризма, Топки за почистване.Параметри : Помещение включва : 12 бр. Топчета за почистване на овлажнител Материал : пластмаса Цвят : син Фигура : топчета се Препоръчва да се замени с топка за почистване веднъж месечно.Почистване топката по-дълго ще запази си овлажнител за чистота.Въпреки това, вашият овлажнител на въздуха все още се нуждае от редовно почистване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини