• New
Защитно фолио BoxWave, която е съвместима с Garmin DriveSmart 66 (Защитно фолио от BoxWave) - Матово фолио ClearTouch със защита от отблясъци (2 опаковки), защищающая от пръстови отпечатъц?

Защитно фолио BoxWave, която е съвместима с Garmin DriveSmart 66 (Защитно фолио от BoxWave) - Матово фолио ClearTouch със защита

Оценка на продукта:
BGN 5.61

Сума
В магазина

? [Антибликовая] защитно фолио Box Wave, която е съвместима с Garmin Drive Smart 66 Две (2) наградената антибликовые защитни фолиа за екрана, точно изрязани по размер на Drive Smart 66!Запишете допълнителен за архивиране по-късно или споделете ги с приятел!. ? [ЗДРАВИНА И стабилност] Двуслойни висококачествен ДОМАШНИ любимци, предназначени за дълготрайност; ЗАЩИТАВА екрана от надраскване, пръстови отпечатъци и прах. ? [Защита от uv] Намалява на 90% от ултравиолетовите лъчи, причинени от отразено светлина, защита на вашите очи. ? [ИДЕАЛНА за засаждане] Бесклеевой лепило е залепен на екрана и не оставя лепкави следи след отслаивания. ? [Комплект] Всяка опаковка съдържа две (2) защитни фолиа Clear Touch с антирефлексно покритие за вашия Drive Smart 66, картата-апликатор Clear Touch и салфетка за почистване от микрофибър. [Моля, имайте в предвид] Специален клею с ниска адхезия; изисква малко време, за да е напълно приклеиться по ръбовете, и когато това се случи, въздушни различия ще изчезнат.Различия ще изчезнат след около 2 дни след редовна употреба.Защитно фолио Box Wave, която е съвместима с Garmin Drive Smart 66. Запазете чистотата на екрана с помощта на антибликовой филм Clear Touch от Box Wave (комплект от 2 части) - перфектна комбинация антибликовой защита и оптична разделителна способност, предназначени за използване в и извън помещения.Нашият уникален антибликовый материал значително намалява отблясъците на екрана, осигурявайки максимална видимост при слънчева светлина и други тежки условия на осветление.На екрана на вашето Drive Smart 66 ще бъдат защитени от пръстови отпечатъци, прах и вредни надраскване.Нашата антибликовая филм Clear Touch със защита от отблясъци (2 опаковки), изработени от твърда висококачествена пластове на филма, точно съответства на размерите на вашия любим човек Drive Smart 66.Специален бесклеевой лепило никога не оставя лепкави следи, които могат да навредят на вашия екран.За разлика от протектори и други марки, можете също така да повторно използване на защитен филм Clear Touch screen protector, просто измиване на устройството с топла вода и сапун за ръце, за да се възстанови качеството на лепилото.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини