• New
Кутии за обувки от прозрачна пластмаса, штабелируемые, 12 Опаковки, Сгъваем Контейнер-органайзер за съхранение на обувките, за да пести място в шкафа (средно, B-Прозр?

Кутии за обувки от прозрачна пластмаса, штабелируемые, 12 Опаковки, Сгъваем Контейнер-органайзер за съхранение на обувките,

Оценка на продукта:
BGN 22.96

Сума
В магазина

[Прозрачна пластмаса] Штабелируемые кутии за обувки ще ви помогнат по-добре да се спести мястоСвеж дизайн на атрактивни отпред кутии за обувки, за да можете лесно да видите желаната обувки и я извадете.На задната рама е порест и много въздух пропускливи, но задържа прах. [Лесен монтаж без инструменти] Скоростна се състои от три части, не трябва да се използват никакви инструменти, лесен за инсталиране, можете да гледате видео на нашия продукт, преди да инсталирате, това ще ви помогне да настроите кутията за обувки, по-лесно и по-бързо. [Практичен размер] Нашите размери дамски обувки кутии средни (33,5 см * 23 см. * 14 см) и големи (36,3 см. * 25 см * 19 см), а капацитетът на обувки кутии позволява да поставите всички обувки, можете да лесно да се постави там обувки на равна подметка, спортни обувки, обувки на висок ток, сандали или други малки предмети за ежедневна употреба. [Многофункционален и штабелируемый] Прозрачни кутии за обувки, изработени от висококачествена ABS-пластмаса и полипропилен, издръжливи и дълготрайни, миещи и недеформируемые.Вие можете да добавите тези кутии за обувки по свое желание.Можете да го поставите в дневната, спалнята, килера, на нощното шкафче, на открито и на всяко друго място, където искате да го поставите!. [Получавате] висококачествени кутии-организаторите за обувки от 12 теми и с нашето отлично обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще ви помогнем да разрешите проблема. ❓ Защо да изберете Кутии за съхранение на обувки Surdarx? ? Повече няма претрупана обувки - купищата Surdarx елиминират елементарно и ви предоставят повече място.На любимите си високи токчета, балетках, маратонки и сандали не остава прах и драскотини. ? Покажете си обувки - достатъчно чиста, за да видите, че в нея се съхранява.Създаване на стената, за обувки, за да покажат своите прекрасни обувки.Кой не би восхитился на богатата и уникална обувки? ? Подобрения в детайлите - отдушник на задната врата е предназначен за циркулация на въздуха и предотвратяване на неприятни миризми.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини