• New
пластмасови закачалки, закачалка за дрехи, кадифе, закачалки, Закачалка, Шкаф за дрехи Пластмасови Магически Компактни Куки за кабинет Органайзер Вертикална и Хор?

пластмасови закачалки, закачалка за дрехи, кадифе, закачалки, Закачалка, Шкаф за дрехи Пластмасови Магически

Оценка на продукта:
BGN 19.68

Сума
В магазина

✨ Високо качество : Изработен е от висококачествен материал, еластичен и здравПодходящ за повечето видове дрехи. ✨Гъвкавост : Тези универсални закачалки, предназначени за тениски, потници, поли, костюми, рокли и панталони. ✨ Здрав и издръжлив : много по-издръжливи в сравнение с други пластмасови закачалки.Съчетавайки гладък дизайн с безупречна повърхност, те дават възможност напълно да се избегне деформирането на дрехите в процеса на използване. ✨Спестяване на пространство : Увеличете размера на гардероба си и да спестите място, можете да се окачват всичките си дрехи заедно и да спестите още повече място.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!. ✨ Високо качество : Изработен е от висококачествен материал, еластичен и здрав.Подходящ за повечето видове дрехи. ✨Гъвкавост : Тези универсални закачалки, предназначени за тениски, потници, поли, костюми, рокли и панталони. ✨ Здрав и издръжлив : много по-издръжливи в сравнение с други пластмасови закачалки.Съчетавайки гладък дизайн с безупречна повърхност, те дават възможност напълно да се избегне деформирането на дрехите в процеса на използване. ✨Спестяване на пространство : Увеличете размера на гардероба си и да спестите място, можете да се окачват всичките си дрехи заедно и да спестите още повече място.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Здрави и трайни, закачалки, ще донесат усещане за изисканост в гардероба · Тъй като дрехите пролежит на закачалки по-голямата част от своя живот, тези качествени закачалка - идеален избор за поддържане на дрехите си в добра форма.· Идеална за закачане на цялата любимите си дрехи като ризи, джъмпери, блузи, панталони и поли.· Изработена от висококачествен материал, тя има дълъг срок на служба и не е с остри ръбове, които могат да предизвикат нежелани гънки или оставят следи върху раменете си дрехи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Плажни къси Панталони за Мъже, на Реколтата, Бански Костюми, Плажни Шорти, Лесен Графичен Принт, Фитнес, Ежедневни Панталони-Боксерки

BGN 1.97

• ❤• 【Размер】 У нас азиатски размерМоля, внимателно да обърнете внимание на размера, преди да купите.�

Новини