• New
Отшелушивающая маска за крака с эссенцией козе мляко Маска-Пилинг за детски меки крака, Отлично решение за сухи, Огрубевших, Мозолистых стоп, Безопасна и безболезн?

Отшелушивающая маска за крака с эссенцией козе мляко Маска-Пилинг за детски меки крака, Отлично решение за сухи, Огрубевших,

Оценка на продукта:
BGN 31.66

Сума
В магазина

❤【Решение за сухи, огрубевших, мозолистых стоп】- Нашата маска-пилинг за крака е изключително ефективна при отшелушивании груба и мъртвата кожа, като крака на съвсем нови, меки, като бебе, след 1-2 седмици! ❤【Натурална органична】- Нашата маска за пилинг на крака се състои от есенции на козе мляко и растителни екстракти, които са безопасни както за мъже, така и за жени.С маска, напоена високо обогатен эссенцией за краката, за бърза и лесна грижа за краката. ❤【Лесна употреба 】- Просто носете обувки на се препоръчва период от време, а след като те започват да действат.Не е нужно самостоятелно почистване или да отстраните кожата.Старата кожа автоматично беля на себе си след няколко дни, докато остане на нова. ❤【Безопасно и безболезнено】- Натурална копър от козе мляко нежно, но сигурно навлизат в мъртвите кожни клетки, разрушава ги и премахване.Процесът на обновяване на кожата на краката, съпроводен с болка. ❤【Чудесен подарък】 - Поглезете краката си на нашата маска за пилинг на крака.Здрави, меки и стъпалата за семейството и приятелите.И мъжете, и жените ще оценят по-здрави и меки крака. Състав на съставките и урея се отстранява мъртвите клетки на кожата, правят краката, меки като на бебе. Почистващо средство за краката, предназначени само за краката.Маска-пилинг за крака, удаляющая на мъртвите клетки на кожата.Това е удобно за носене под формата на чорапи, които да са удобни за използване, дори и за хора с големи ступнями. ако накиснете краката във водата на около това време, когато мъртвите клетки на кожата на краката си, са унищожени, можете да се намали времето за използване. Ако ще се стреля на кожата с усилия, кожата може да стане чувствителна.Параметри : Име : Отшелушивающая маска за крака с эссенцией козе мляко Срок на годност : 3 години Размер : 19x13 X0,5 см на Помещение включва : 1x калъф за крака Начин на използване : 1. След почистване на краката накиснете краката си в топла вода за 8-10 минути. Вземи маска за крака, сгънете я наполовина и нарязани на мерки и теглилки, сложете си маска за крака и здраво залепете към голеностопному суставу.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини