• New
Преносим Пътен Комплект Четки за грим COSHINE Shell, 5 бр. Мини Пълнофункционален Козметични Четки с Огледален Набор от (Beidge)

Преносим Пътен Комплект Четки за грим COSHINE Shell, 5 бр. Мини Пълнофункционален Козметични Четки с Огледален Набор от (Beidge)

Оценка на продукта:
BGN 5.38

Сума
В магазина

Дръжте набор от четки с една ръкаНатиснете бутона за настаняване в кръгла края на покрива, а след това я повдигнете.Кликнете върху върха на писалката пръст, след като косъм четки се издига, след това извадете четка за зъби. ★ Висококачествен материал : висококачествени меки синтетични косми е много дебел и гладък косъм, могат да ви перфектен грим.Дръжката е от пластмаса. ★ МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ и преносимост : 1 комплект включва 5 четки за рисуване, включително и сенки за очи, захар, течна основа, за четка за устни и руж.Може да отговори на вашите изисквания за теням за очи, пудре, румянам, макияжу вежди.Позволява ви всеки път да се търси безупречно, професионално выглядящего за нанасяне на грим.С огледален футляром заедно, вашата четка ще бъде в безопасност, и му е удобно да се взема със себе си на пътешествие. ★ БЕЗОПАСЕН и ЕКОЛОГИЧЕН : 100% без жестокост и вегетариански. ★ ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК : идеален за лична употреба или като перфектен подарък за всеки един член на вашето семейство или приятели. ★ ЗАДЪЛЖЕНИЯ на продавача : 100% удовлетвореността на клиентите е и 24-часово онлайн поддръжка.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, първо се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини