• New
Детски Cartoony Раница Унисекс, Водоустойчив Кръгла чанта за детска градина, Двупосочен Раница джоб, Раница за количка (C, един размер)

Детски Cartoony Раница Унисекс, Водоустойчив Кръгла чанта за детска градина, Двупосочен Раница джоб, Раница за количка (C,

Оценка на продукта:
BGN 44.66

Сума
В магазина

Подплатена дръжка и регулируема каишка : Удобна дръжка и регулируема каишка са трайни и издръжливи, а тяхната носеща способност е високаМатериал : Изработен е от полиестер и материя EVA, дишащ, мек и устойчив на абразия. Дишаща дизайн : удобни и дишащи окото дизайн на гърба.По-удобен За носене на тежки товари, намаляване на натоварването на рамото, осигуряване на гърба Си достатъчно мек комфорт.Двустранен цип : Cartoony раница оборудван с хардуерната цип с висока устойчивост на износване и по-дълъг живот.Бойниците цип Гладки и лесно да ги спра.Детски cartoony раница Унисекс, водоустойчив кръгла чанта за детска градина, двупосочен раница джоб, раница за количка, Параметри на продукта : Приложимо възраст : Детиматериал : полиестер + EVAShape : кръгла Начин на отваряне : светкавица Популярно : мультяшное Забележка : 1. Осветление и настройка може да предизвика малка разлика в цвета. Моля, позволете едно малко отклонение, тъй като всички размери се измерват ръчно.Изображението показва за справка.Обещаваме, че ако стоката се сблъскате с някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-бързо.Съдържание на пакета : 1 * раница.

Основни свойства

Applicable age:
children
Material:
polyester+EVA
Shape:
round
Opening method:
zipper
Popular :
cartoon
Note:
1.Light and setting may cause slight color difference.:
2.Please allow slight deviation as all dimensions are measured manually. The image is for reference.:
Promise:
If the product has any quality problems, please feel to contact us, we will help you solve the problem as quickly as possible.:
Package Contents:
1 * backpack :

Избор на купувачи

Новини