• New
Обновен Защитен калъф-поставка за пара, комплект, TPU + PC 【Защита от надраскване】 Защитно покритие с 2 Закалени филм, Магнитен Алуминиева сплав и Регулируема скоба з?

Обновен Защитен калъф-поставка за пара, комплект, TPU + PC 【Защита от надраскване】 Защитно покритие с 2 Закалени

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Защитен калъф за парна палуба】 е Съвместим с парна трибуна Valve, която притежава функция за защита и влакчетаВие ще получите : 1 x защитно покритие поставка за крака, 2x защитни фолиа, изработени от закалено стъкло за екрана.T【Материал PU + PC】 ЗА разлика от други дебели седалките от чист силикон или твърди и чупливи седалките от чист КОМПЮТЪР, нашият калъф-поставка съчетава в себе си материали TPU и PC, при запазване на техните характеристики за постигане на интегрирани антидъмпингови функции, не е тежко. 【Регулируема Скоба от магнитно сплав】 Материал от алуминиева сплав и дизайн с магнитна ключалка правят поставка за краката, по-текстурирани и намаляват вероятността от падане.А стойка своята практика за парна тестето може да се регулира под най-добрия ъгъл на видимост, освобождавайки ръката си. 【Точен силует】 Защитен кожух идеално се съчетава с парна трибуна и съвсем не пречи на нормалната работа на парна палуба и ефекта от отклоняване на топлина.И той се затваря за бутона за включване и бутона за регулиране на силата на звука, което го прави по-удобен за работа. 【2 защитни фолиа за екрана Steam Deck】 2 филм от закалено стъкло е 99,9% производство на свръхчиста прозрачност и е покрита с олеофобным покритие за намаляване на пръстови отпечатъци.С дебелина 0,33 мм, които ви осигуряват висока отзивчивост при игри и удобни за подмяна веднъж годишно. 【Защитен калъф за парна палуба】 е Съвместим с парна трибуна Valve, която притежава функция за защита и влакчета.Вие ще получите : 1 x защитно покритие поставка за крака, 2x защитни фолиа, изработени от закалено стъкло за екрана.T【Материал PU + PC】 ЗА разлика от други дебели седалките от чист силикон или твърди и чупливи седалките от чист КОМПЮТЪР, нашият калъф-поставка съчетава в себе си материали TPU и PC, при запазване на техните характеристики за постигане на интегрирани антидъмпингови функции, не е тежко. 【Регулируема Скоба от магнитно сплав】 Материал от алуминиева сплав и дизайн с магнитна ключалка правят поставка за краката, по-текстурирани и намаляват вероятността от падане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Красива чанта за тоалетни принадлежности със Слънчоглед за Жени, Пътна Косметичка, Органайзер с Извънбордов на една кука, Козметични

BGN 2.67

【ГОЛЯМА резервоарът е прозрачен клон позволява лесно да намерите това, което ви трябва, а водоустойчив

Новини