• New
Адаптер за четене на карти Zunate PS2 MX4SIO SIO2SD, Стабилна Подмяна на Адаптер MX4SIO TF карти ръчен труд за PS2 (в оранжево)

Адаптер за четене на карти Zunate PS2 MX4SIO SIO2SD, Стабилна Подмяна на Адаптер MX4SIO TF карти ръчен труд за PS2 (в оранжево)

Оценка на продукта:
BGN 8.04

Сума
В магазина

НЕ е КАРТА с ПАМЕТ : Това е просто адаптер вместо конвертор, който може да го превърне в картата с паметКонзолата не може да разпознае картата с памет.ПРИЛОЖИМО : MX4 SIO (разширяване на паметта за SIO) - това е адаптер за PS2, която ви позволява да свържете картата с памет към конектора за карти с памет. Забележка : SIO - това е името на интерфейсной на чип за PS 2.За PS 2, това се нарича "SIO2". ЗАБЕЛЕЖКА : Само специално разработен софтуер за домашно производство може да получите достъп до картата с памет, въпреки че този софтуер в момента е в процес на разработка (например, OPL).ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : четец на карти с памет, произведени от висококачествен материал ABS, който е здрав, стабилен и много траен.Приложение : за конзоли PS2 FAT. 1) MX4 SIO не може да замени на картата с памет!Тъй като това е само един адаптер, а не валутен конвертор, той може да се превърне картата с памет в картата с памет за PS2. 2) Конзола не може да разпознае картата с памет.Само специално предназначени за домашни софтуер може да получи достъп до картата с памет, въпреки че този софтуер в момента е в процес на разработка (например, OPL).

Основни свойства

src=https:
//images-na.ssl-images-/images/G/01/x-locale/common/grey-pixel.gif class=a-spacing-mini a-lazy-loaded data-src=https

Избор на купувачи

Новини