• New
Защитно покритие порт за зареждане на батерията за Дрона DJI Mini 3/Mini Pro 3, Прахозащитен Мъничета от късо Съединение, Защита за Радиоуправляеми Квадрокоптеров, Аксесоа?

Защитно покритие порт за зареждане на батерията за Дрона DJI Mini 3/Mini Pro 3, Прахозащитен Мъничета от късо Съединение,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

1 Защитете контактите на батерията от дълго окисление и да предотвратите попадането на прах. 2 Не се допуска попадане на проводими частици на контактите на батерията и възникване на късо съединение. Прахоустойчив, водоустойчив, който предпазва от чуждо тяло, не поцарапает контакти, и му е трудно отвалить поради близък контакт с интерфейс. 4 Приложими модели : търтеи DJI Mini pro 3/Mini 3.Материал : пластмаса, нето Тегло : 4,4 грама, Размер на продукта : 4,7*2,1* 1 вижте 5 В комплекта не е включена батерията, само за показване.Защитно покритие порт за зареждане на батерията.Защитно покритие порт за зареждане на батерията.Защитно покритие порт за зареждане на батерията за Дрона DJI Mini 3/MIni Pro 3, Пылезащитная защита от късо съединение, аксесоари за дистанционно управление, Квадрокоптеров, Търтеи CQTMM3913124.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини