• New
Писалка притежател QUUL тенис на чист hexagonal железен титуляр за съхранение на четки за грим, моливи, маркери химикалки (Цвят: rose gold, размер: 14.5 * 12 * 7.5 см)

Писалка притежател QUUL тенис на чист hexagonal железен титуляр за съхранение на четки за грим, моливи, маркери химикалки

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

1 Изработен е от метал. дизайн, удобен за носене. Тази кутия за съхранение, устойчива на износване и моющийся. Дръжте писалки и моливи в обсега и да се забавляват. Повишете увереността си и интерес към писането. Изработен е от метал. дизайн, удобен за носене. Тази кутия за съхранение, устойчива на износване и моющийся. Дръжте писалки и моливи в обсега и да се забавляват. Повишете увереността си и интерес към писането. Изработен е от метал. дизайн, удобен за носене. Тази кутия за съхранение, устойчива на износване и моющийся. Дръжте писалки и моливи в обсега и да се забавляват. Повишете увереността си и интерес към писмото.Спецификация : материал : металЛцвет : Злато, розово золоторазмер : 12,5 * 12 * 6 см/14.5 См Помещение включва : държач за химикалки * 1 (не включва демонстрационни изображения на други аксесоари за снимките.) Бележки : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Поради различните екрани на компютър и дисплей реалните цветове могат леко да се различават от представените на снимките.Благодарим ви за разбирането!Изработена от дървен материал.

Основни свойства

material:
metal
Color:
Gold, Rose Gold
Size:
12.5*12*6cm/14.5*12*7.5cm
Package Included:
Pen holder*1:
(Excludes other accessory demos in pictures.):
notes:
Please allow 1-2 cm error due to manual measurement.:
Due to different computer screens and display , actual colors may differ slightly from the pictures.:
Thanks for your understanding!:
Made of wood material. :

Избор на купувачи

Новини