• New
Възглавница за бременни Do & Get Home Collection, U-Образна Поставка за бременни и кърмещи с Подвижна Хлопковым калъф (розово-розов)

Възглавница за бременни Do & Get Home Collection, U-Образна Поставка за бременни и кърмещи с Подвижна Хлопковым калъф

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Полиестер, памук Използвайте неутрален препарат; 3. Не отбеливайте; 4. Не скручивайте и не отжимайте; 5. Прекарват сухо почистване или гладьте желязо. Възглавница свалящ се с цип и е опакован в вакуум, моля, размахване на възглавницата, преди да използвате.Възглавница за бременни U-образна форма на цялото тяло помага за поддържане на главата, шията, корема, гърба, бедрата, коленете и стъпалата, създаване на удобна позиция за бременни жени и всеки, който го хареса.Полиестер, памук. Използвайте неутрален препарат; 3. Не отбеливайте; 4. Не скручивайте и не отжимайте; 5. Прекарват сухо почистване или гладьте желязо. Възглавница свалящ се с цип и е опакован в вакуум, моля, размахване на възглавницата, преди да използвате.Възглавница за бременни U-образна форма на цялото тяло помага за поддържане на главата, шията, корема, гърба, бедрата, коленете и стъпалата, създаване на удобна позиция за бременни жени и всеки, който го хареса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дамски Ацтекские Реколта Върхове С Геометрични Принтом, Тениски с кръгло деколте и Дълъг Ръкав, Западен Етнически Графичен Свободен

BGN 2.33

100% ПолиестерПроизведено в САЩ или са внесени ❀ За размер : моля, изберете размер в съответствие с таблиц

Новини