• New
Biyejit Косметичка С принтом Бостън Териер, Чанта За Грим, Пътна Водоустойчива Чанта За Тоалетни Принадлежности За Жени, Дамская Пръчка, Чанта За Тоалетни Принадлежно?

Biyejit Косметичка С принтом Бостън Териер, Чанта За Грим, Пътна Водоустойчива Чанта За Тоалетни Принадлежности За Жени, Дамская

Оценка на продукта:
BGN 40.65

Сума
В магазина

【Перфектен размер】 8,46 "x556" е достатъчно голям, за да побере в този портативен модни косметичку вашата основна козметика, телефон, визитки, химикалки, ключове, портфейл, косметичку, слънчеви очила. 【Материал】 Материал от изкуствена кожа осигурява здравина чанта с цип за по-дълга употреба, водоустойчив и издръжливост, лесно почистване лесно протиранием с вода и сапун. 【Многофункционалност】 Тази чанта може да се използва като косметичку, пътен калъф, калъф, органайзер, портмонета, канцелярскую чанта, молив случай и т. Лесен за използване и в двата ежедневна случай. 【Добре направени от цип】 Здрави и гладки ципове позволяват тази стилна чанта за тоалетни принадлежности с индивидуален принтом лесно се отварят и затварят, което отговаря на ежедневните изисквания. 【Идеален подарък】 Компактен размер, лесно да го сложи в една раница или багажа; е идеален за ежедневна употреба и пътувания.Лек, преносим и модерен, прекрасен подарък за вас и вашите приятели.За получаване на по-красивите косметичек, моля, вижте "Biyejit", ви очаква с още повече изненади.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини