• New
XTRONS 11,6-инчов автомобилен външен монитор на покрива, Ултра-панти tv за автомобили, автомобилна видео 1080P с вграден високоговорител, поддръжка на IR, USB, HDMI, AV-вход (без DVD)

XTRONS 11,6-инчов автомобилен външен монитор на покрива, Ултра-панти tv за автомобили, автомобилна видео 1080P с вграден

Оценка на продукта:
BGN 90.61

Сума
В магазина

? ПРЕВЪЗХОДНО визуално ПОДОБРЕНИЕ - Идва с широк дигитален TFT екран и разделителна способност от 1366 * 768, което е огромно предимство за 11,6-инчов плеър, инсталиран на покрива на автомобила Плейър осигурява невероятно зашеметяващи снимки и видеоклипове, които сте искали да гледат, без да спира по време на пътуване. ? МОМЕНТА на 1080 P ВИДЕО – отминаха дните, когато видео воспроизводилось с забавяния или прекъсвания.Този автомобил телевизионен монитор поддържа гладко често използваните формати с резолюция до 1080 P, с ярки цветове и по-ясни изображения. ? Изключително тънък и МАКСИМАЛЕН ЪГЪЛ за РАЗКРИВАНЕ на 170 ° – В напълно сгънат вид устройство с дебелина от само 29 mm и изглежда перфектно, под всякакъв ъгъл.Възможност за завъртане позволява да настроите екрана под идеален ъгъл 170 ° за по-добра ориентация и по-голям комфорт. ? РАЗШИРЕТЕ ИЗБОР на мултимедийни средства - Благодарение на наличието на тази автомобилна развлекателна система HDMI, USB порт и AV-входа сега можете да асоциирате различни устройства и споделяне на всякакви мултимедийни данни със своите пътници, че максимално елегантно да се забавляват. ? 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ – XTRONS дава гаранция за тази автомобилна етикета на конзолата за срок от 1 година и гарантира професионална техническа поддръжка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и винаги ще осигурим на вашите права и интереси.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини