• New
Етикетите с прикрепена нишки, 1000 бр. на Маркировката, Бели Етикети за стоки, Етикети за стоки, Подаръци, Бижута, Дрехи, Стоки за продажба В двора Гараж, 1-3/8x2/1,8 (1,37x2,16) с?

Етикетите с прикрепена нишки, 1000 бр. на Маркировката, Бели Етикети за стоки, Етикети за стоки, Подаръци, Бижута, Дрехи,

Оценка на продукта:
BGN 10.13

Сума
В магазина

❀ Етикета етикети с бели конци, достъпни за запис на дисплейные етикети за продукти, 1-3 / 8 x 2-1 / 8 инча, опаковка по 1000 броя ❀ Гладка повърхност за писане ви дава възможност бързо и лесно стик етикети, достъпни за запис, за облекло, обувки, ръкавици и т. на ❀ Навързани дантела ви позволява лесно добавяне и изтриване на етикет, не връзване на възли. ❀ Тагове предварително нанизани за ваше удобство. ❀ Можете да получите достатъчно място за оформяне или писмено свое име и съобщение. ❀ Етикета етикети с бели конци, достъпни за запис на дисплейные етикети за продукти, 1-3 / 8 x 2-1 / 8 инча, опаковка по 1000 броя. ❀ Гладка повърхност за писане ви дава възможност бързо и лесно стик етикети, достъпни за запис, за облекло, обувки, ръкавици и т. на ❀ Навързани дантела ви позволява лесно добавяне и изтриване на етикет, не връзване на възли. ❀ Тагове предварително нанизани за ваше удобство. ❀ Можете да получите достатъчно място за оформяне или писмено свое име и съобщение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини