• New
QBAC за KIA Калъф-ключодържател с брелоком за 2022 Kia EV6 2020 2021 Kia Sorento и т.н. (3 или 5 бутона само на предната повърхност) (сребрист)

QBAC за KIA Калъф-ключодържател с брелоком за 2022 Kia EV6 2020 2021 Kia Sorento и т.н. (3 или 5 бутона само на предната повърхност)

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Обърнете внимание на най-подходящия модел】 Калъф-ключодържател Kia е предназначен само за специфични моделиТова е за 2022 Kia EV6 2020 2021 Kia Sorento и т. (3 или 5 бутона само на предната повърхност) умно дистанционно управление. забележка : Моля, проверете внимателно съвместим ключодържател в 3-та картинката, преди да купите. 【Здрави материали】Калъф за ключодържател Kia EV6 е изработен от висококачествен мек TPU, който е здрав, елегантен, удобен и лесен, не увеличава количеството на ключодържател.Хромово покритие с висока цветостойкостью (3-слойное покритие) ще даде своя ключ чисто нов и готин вид. 【Персонализирани дизайн】 Калъф-ключодържател Kia EV6 е направена в 4 различни модерните гланцови цветове.Яркостта прави вашият ключ необичайно.Това ще ви позволи лесно да открият и разграничат вашия ключодържател. 【Защита на 360°】Калъф-ключодържател Kia Sorento ще осигури пълна и ефективна защита на вашия ключ от удар, прах, износване, драскотини и други щети, без това да повлияе на предаване на сигнала.Както на кутията на бутона ще попречи на вас от случайно натискане на клавишите. 【Лесна инсталация】Калъф-ключодържател Kia Sorento лесно да инсталирате, просто вкарване на ключ и осигуряване с помощта на ключодържател.Комплектът включва : 1 * калъф, 1 * ключодържател, 1 * отвертка (ключодържател в комплекта не са включени).Това е разумна инвестиция в своя скъп дистанционно управление.Модерен цветен дизайн, атрактивен, да не загубите ключа си лесно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини