• New
Toyvian 7шт Кошница за монети Кошница За съхранение в Банята Декоративен Тава Тъкани Тава е Пластмасова Кофа За Съхранение на Класни Тави За Хартия Готини Таблички, Де?

Toyvian 7шт Кошница за монети Кошница За съхранение в Банята Декоративен Тава Тъкани Тава е Пластмасова Кофа За Съхранение

Оценка на продукта:
BGN 14.52

Сума
В магазина

пластмасата Съхранение в класната стая : Кошница за съхранение в класната стая : Изработени от висококачествена пластмаса, твърд и прочнейшего за продължителна употреба.Кутии за съхранение в банята : ?【КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】✨✨ - Кошници - това е просто и добро решение за организиране на къщи, апартаменти и други жилищни помещения.Използвайте кошници за съхранение, за подреждане на рафтовете и стаи или да се съхранява ежедневните си лични неща.Организирането Контейнер за Кошници : по-Голям капацитет може да побере много игрални монети, практичен за употреба. Малки кошници за организиране на : прости и удобни, изящна изработка.Може да бъде у дома, хотела и магазина. Монета : КОШНИЦА ЗА БАГАЖ - Продуктът е внимателно направен, и цветът му лесно отслоить.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини