• New
Реле таймер, машина за висока точност на Износване - Домакински уреди за домакински уреди общо предназначение за Промишлени електричество (12 vdc)

Реле таймер, машина за висока точност на Износване - Домакински уреди за домакински уреди общо предназначение за Промишлени

Оценка на продукта:
BGN 50.28

Сума
В магазина

Подходящ за електрическото оборудване, битова техника и индустриален контрол и т, Стабилна производителност, висока точност и малка грешка.Разполага с прозрачен диск, който може да се върти, за да регулирате диапазона на закъснение.Съединителната част е изработена от латунного галванизиран материал, който гарантира отлична електрическа проводимост.Висококачествен материал може да гарантира трайност и стабилност на продукта. Стабилна производителност, висока точност и малка ошибка2. Висококачествен материал може да се гарантира дълготрайност и стабилност изделия3. Разполага с прозрачен диск, който може да се върти, за да регулирате диапазона задержки4. Съединителната част е изработена от латунного галванизиран материал, който гарантира отлична электропроводность5. Подходящ за електрическото оборудване, домакински уреди и индустриален мениджмънт и т. Спецификация : Вид на продукта : Реле време Модел : H3 Y-2 Напрежение : 12 vdc/24 vdc/110 vac /220 v ac адаптер (опция) Обхват на забавяне : 0-10 минути Ток контакт : 5 Брой контакти : 8 Материал контакти : месинг (поцинкована) Прозрачен циферблат : може да се върти, за да се коригира от време (0-10 минути) в Режим на забавяне : Грешка при закъснение на включване : 0,01 Режим на настройка : изключване.we-текстова таблица td.we-текстова таблица th,;.we-текстова таблица, Списък на пакетите : 1 x Реле време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини