• New
CanB Къса Режийни ноктите Натиснете върху Ноктите Квадратни режийни Ноктите Пълно покритие на Акрилни Нокти Сладък Гланц Клип на ноктите, 24 бр. за жени и момичета (ро?

CanB Къса Режийни ноктите Натиснете върху Ноктите Квадратни режийни Ноктите Пълно покритие на Акрилни Нокти Сладък Гланц

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

★ Различен размер : Предлагайте различни размери, подходящ размер, който подхожда на всеки ваш изменениеСрок на годност не по-малко от 5 дни, и може да се използва повторно. ★ Лесно като за професионален специалист по маникюру, така и за изучающего нийл-арт, подходящ за маникюрных салони или за създаване на собствен стил и модели.Дрехи подходящи за ежедневието.Идеален подарък за себе си, приятели, приятелки, майки и съпруги. ★ След като сложите етикет на ноктите, опитайте се да не се намокрят ръцете си в рамките на първите няколко минути. ★ Високо качество.Нашите нокти са изработени от ABS-материал, не е токсичен, без мирис, което ви осигурява безопасен и удобен за нокти-арт, не се колебайте да използвате. ★ Удобно и икономично : бихте могли да получите същия ефект на блясък себе си, вместо да ги харчат за половин час и да плащат за скъпата услуга маникюр в маникюрном салон.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. ⭐ Може⭐ обикновения живот се нуждае от усещането на церемонията ? Съдържание на опаковката : 24 бр режийни нокти с различни размери, 1 бр мини пила за нокти, 1 лист (24 бр.) на стикери за нокти (без лепило за нокти) ?Как да използвате : 1. Подпилите странични страна и област на кожичките, за прецизно напасване маникюрной пръчка, която ще бъде по-добре да се носят фалшиви нокти. Почистете ноктите предварително алкохолен тампон, тогава ще е много по-лесно да я премахнете, когато вие пожелаете. Изберете ноктите на правилния размер за всеки пръст, слага етикети на ноктите. Сложете отгоре ноктите и внимателно се прилага натиск върху тях в продължение на 5 секунди. При необходимост подпилите и придайте форма на новия си ноктите. ? Съвети за отстраняване : 1. Потопете ноктите си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти.Do не изваждайте го рязко, това може да остави следи от етикети на повърхността на ноктите. ? Тъй като производствения процес е много сложен, ние не можем да контролираме, че продуктите винаги е била извършена същия като на снимката, цвета на продукта ще бъде малко по-различно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини