• New
Прасенце, Детска Спестяванията Каса, Прозрачна Банка за монети 3,93 Инча, за Момчета, Уникален Подарък за Дома за Момичета (на Малката Роза)

Прасенце, Детска Спестяванията Каса, Прозрачна Банка за монети 3,93 Инча, за Момчета, Уникален Подарък за Дома за Момичета

Оценка на продукта:
BGN 2.98

Сума
В магазина

3 Незаети монета могат да се хвърлят навътре и ще ви помогне да съберете разпръснати монети. Да ви помогне да се изработи навик за спестяване на пари. Подходящ за подарък, поросячьих кутии, играчки за подаръци. Мультяшная форма на прасе, прозрачна пластмаса, можете да видите от вътрешната страна на банките за прасета. Красиви декорации за мебели - това е и играчки, които учат децата си да спестяват и да се разпорежда с парите. Незаети монета могат да се хвърлят навътре и ще ви помогне да съберете разпръснати монети. Да ви помогне да се изработи навик за спестяване на пари. Подходящ за подарък, поросячьих кутии, играчки за подаръци. Мультяшная форма на прасе, прозрачна пластмаса, можете да видите от вътрешната страна на банките за прасета. Красиви декорации за мебели - това е и играчки, които учат децата си да спестяват и да се разпорежда с парите.Цвят многоцветен, качеството е много добро, при падането не е счупен, подходящ за вашите деца.Мультяшная форма на прасе, прозрачна пластмаса, можете да видите от вътрешната страна на банките за прасета.Незаети монета могат да се хвърлят навътре и ще ви помогне да съберете разпръснати монети.Характеристики : 1. Прекрасна украса за мебели също са играчки, които учат децата си да спестят пари и да ги управлява. Мультяшная форма на прасе, прозрачна пластмаса, можете да видите от вътрешната страна на банките за прасета. Незаети монета могат да се хвърлят навътре и ще ви помогне да съберете разпръснати монети. Да ви помогне да се изработи навик за спестяване на пари 5. Подходящ за подарък, поросячьих кутии, играчки подаръци Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Материал : смола Тегло : 80 g Размер на продукта : (1 см = 0,39 инча / ч) 10*8 * 7 см/3.75 см Цвят : зелено, синьо, оранжево, розово и розово Осъществяване списък : 1 * банка за прасета моля, Обърнете внимание : Всички единици за измерване са посочени в сантиметри, които се измерват ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж Моля, проверете подробни размери, преди пускането на поръчката.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини