• New
BByogooz Слушалки за деца с футляром за съхранение на Сладки Бебешки ушите, Жични Слушалки за училище, Мультяшные Слушалки с микрофон, Подарък за момичета, Момчета, Въз?

BByogooz Слушалки за деца с футляром за съхранение на Сладки Бебешки ушите, Жични Слушалки за училище, Мультяшные Слушалки

Оценка на продукта:
BGN 4.52

Сума
В магазина

【Сладки слушалки С подарочным дизайн за деца】 Ярък цвят и очарователен cartoony дизайн ги правят най-добрият подарък както за деца така и за възрастни 【РАЗЛИЧНИ МУЛЬТЯШНЫЕ ГЕРОИ】 В зависимост от вашите предпочитания можете да изберете три стила на героите. 【МЕК СИЛИКОНОВ КАЛЪФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】се Месят калъф за съхранение интересно да се дължи на много меко усещане в ръцете си, което също може да се освободите от стреса. 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Стандартен жак 3.5 мм съвместим с повечето устройства с ios и Android, и kindle, планшетами и повечето устройства с пристанище, 3,5 мм. 【СЛУШАЛКИ с по-МАЛЪК РАЗМЕР】 В случай, че при някои потребители, малки уши, в комплекта също е включен двойка капачки за слушалки за по-малък размер.Слушалки x 1 Калъф x 1 Слушалка с по-малък размер x 1 (двойка).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини