• New
YOELVN 7-инчов Оранжеви Състезателни Пътни Шишарки за Декорация на партита с Състезателни Клетчатыми Знамена, 11-инчови Пластмасови Конуси за спортната тренировка за ?

YOELVN 7-инчов Оранжеви Състезателни Пътни Шишарки за Декорация на партита с Състезателни Клетчатыми Знамена, 11-инчови Пластмасови

Оценка на продукта:
BGN 3.08

Сума
В магазина

Знамена-полиестер ? Голям размер за партита : 12 опаковки знамена размер на 5,5x8 см с 12-инчови пластмасови пръчки.Отличен за рождения ден на тема състезателни коли, партита hot wheels, оформяне на два бързи партита, спортни събития.Нека добавим вълнуваща атмосфера на партито състезатели!. ?Универсално предназначение : Независимо от това, че е предназначено за спорт на открито или за партита на закрито, изпъстрен флагове може да се инсталира на банери, маси, стени, огради, веранди, влизане, пътни конуси, финалната линия, пътна лента и т. ? Трайност : квадратчетата Yoelvn в клетката-това не полиетилен, който разгражда лесно след употреба.Нашите черно-бели квадратчета са изработени от полиестер + пластмасов стълб, който можете да използвате много пъти и той не избледнява.Пластмасов стълб е прикрепен към знамето, не е нужно да го стик, той е по-здрав и издръжлив. ? Високо качество : знамена, изработени от висококачествен полиестер с термопереносом, нямат мирис и не е токсичен.Златната топка отгоре и бродерия на знамена са преминали през внимателен контрол на качеството, за да се уверите, че продуктът, който получавате, най-високо качество. ? УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО : Бъдете сигурни, купувайки нашите пътни конуси и аксесоари за партита с клетчатыми знамена.Ние предоставяме на нашите продукти 1-годишна безплатна гаранция по въпроси, свързани с качеството, както и 30-дневна гаранция за връщане на пари по някаква причина.Ние се стремим да произвежда стоки от премиум-клас на достъпни цени и ги прави чудесен избор за живота си.Знамената са изработени от полиэстеровой плат, здрави и трайни.Знамена не е от полиетилен, могат да се използват повторно.Широко се използват за партита с състезателни автомобили, рождени дни, тематични партита и спортни събития.Изящна изработка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини