• New
MIFOR YYYSHOPP Нов Тип вентилатор за термична пещ с 6 остриета за Домакински вентилатор за камина с опазването на околната среда, Дърво Горелка, Вентилатор за камина (Цвят:

MIFOR YYYSHOPP Нов Тип вентилатор за термична пещ с 6 остриета за Домакински вентилатор за камина с опазването на околната

Оценка на продукта:
BGN 17.22

Сума
В магазина

Модерен, Наскоро разработен специално за голямо помещение, подходящо за площ над 150 квадратни метраТих шепот, изпълнява автоматично, дори и Детето да е добре спится.Икономичен - Осигурява оптимална циркулация на топлия въздух из залата е по-ефективно от 4-lobed печные фенове.Общият размер : 31Л * 11,5 Ш * 21,5 В (см).Не изисква инсталация.Продължете с употребата след получаване.Икономичен - не изисква батерии или на ток.Ефективно циркулиране на топъл въздух из залата.Фен на пещта се върти, като се използва топлината, поступающее от повърхността на печката, и автоматично регулиране на скоростта в съответствие с температура на повърхността на печката Забележки : 1. Моля, дръжте вентилатора на печки място, недостъпно за деца и домашни животни място по време на употреба. Инсталирайте вентилатор плочи за гладка, равна повърхност на плочата, в близост до страничната или задната част на комина. Фен е проектиран за използване на отделно стоящи плочи с нормална температура на повърхността от 185°F до 660°F (85°С - 350°C). Работа при температура по-висока от препоръчителната 660 °F / 350 °C може да доведе до увреждане на вентилатора и блокове, вырабатывающих електроенергия. Никога не докосвайте до основата на вентилатора плочи, не инсталирайте вентилатор плочи директно върху незащищенную на повърхността, когато той е горещ.За преместване или пренасяне на вентилатора винаги използвайте слайд-изложени на дръжката в ръкавици. Добра практика за защита на плочи включва използването на термометър за печки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини