• New
Смесител за баня HAUSELIEBE, смесителна батерия за топла и студена вода в Тоалетната, Аератор, Инсталиране на Бортике, Месингови Смесители за мивка с Двойна Дръжка, Лесн?

Смесител за баня HAUSELIEBE, смесителна батерия за топла и студена вода в Тоалетната, Аератор, Инсталиране на Бортике, Месингови

Оценка на продукта:
BGN 17.13

Сума
В магазина

★ Конструкция от месинг : Основният корпус е изработен от высокочистой месингТой не се напуква и не протича в изключително студени условия, устойчиви на корозия в среда на слаби киселини и основи, с висока устойчивост на високо налягане. ★ Висока практичност, Идеално за мини-кухня, баня, тоалетна маса, пералня, арендуемого дома, караваната, нов етажната собственост, едностайни апартаменти, къщи на колела, колата и парна лодка, както и за семейна употреба. ★ Гъвкавост : разработен и произведен в съчетание с модерен стил и надеждна функционалност.Идеален за баня, умывальни и дрешник. ★ Чучур с пузырьковым аератор : Аератор с мехурчета на носике миксер за баня осигурява равномерно вытекание вода с голямо количество въздух, без пръскане, което прави стаята по-суха, а също така помага да се пести вода. ★ Подаване на топла и студена вода : Гуманизированный дизайн, подходящ за ежедневна употреба.Дизайн с двойна дръжка дава възможност за удобно регулиране на разход и температура на водата по време на употреба. ★ Конструкция от месинг : Основният корпус е изработен от высокочистой месинг.Той не се напуква и не протича в изключително студени условия, устойчиви на корозия в среда на слаби киселини и основи, с висока устойчивост на високо налягане. ★ Висока практичност, Идеално за мини-кухня, баня, тоалетна маса, пералня, арендуемого дома, караваната, нов етажната собственост, едностайни апартаменти, къщи на колела, колата и парна лодка, както и за семейна употреба. ★ Гъвкавост : разработен и произведен в съчетание с модерен стил и надеждна функционалност.Идеален за баня, умывальни и дрешник. ★ Чучур с пузырьковым аератор : Аератор с мехурчета на носике миксер за баня осигурява равномерно вытекание вода с голямо количество въздух, без пръскане, което прави стаята по-суха, а също така помага да се пести вода. ★ Подаване на топла и студена вода : Гуманизированный дизайн, подходящ за ежедневна употреба.Дизайн с двойна дръжка дава възможност за удобно регулиране на разход и температура на водата по време на употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини