• New
Ясна прическа. UV пречиствател за вода Самопочистваща и изолиран с USB-C и адаптивни ръкав 7 от цветове, от неръждаема стомана, 21 унция (сив /бял Shark)

Ясна прическа. UV пречиствател за вода Самопочистваща и изолиран с USB-C и адаптивни ръкав 7 от цветове, от неръждаема стомана,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

[Пречистване на вода] Кажи "не" бутылочному фанку!Мощна технология на ултравиолетова радиация Clear Cut ефективно стерилизира и елиминира до 99,99% * бактерии, вируси и плесени, които причиняват неприятен аромат, оставяйки ви с чиста, безопасна вода, която можете да се насладите по всяко време и на всяко място! [Не съдържа BPA и пластмаса] Насладете се на чиста вода без сменяеми филтри и без химически почистване [Самоочищающаяся] Вашата бутилка Clear Cut автоматично активира 60-секунден цикъл на всеки 2 часа, за да се предотврати натрупването на бактерии и да се запази свежестта на водата и без мирис. 1 Изберете режим за дълбоко почистване за допълнително подобряване на санитарните условия. [Индивидуалният] Направете си бутилка Clear Cut собствената си!Подвижна здрав силиконов ръкав позволява да се смесват цветове, осигурявайки допълнителна защита!. [Продължителното хранене] за живота на батерията при пълно зареждане е до 1 месец, включително бързо зареждане чрез USB-C. * 2 кликвания, за проверка на времето на автономна работа. [Съхранявайте прохлада] : Изработен е от особено здрава храна неръждаема стомана 18/8 с двойна изолация на стените, което позволява да запази течност студени 24 часа и топла 12 часа. [Не съдържа BPA и пластмаса] Насладете се на чиста вода без сменяеми филтри и без химически почистване. [Предпазител] УЛТРАВИОЛЕТОВА радиация автоматично изключване при извличане на файлове от флакона, за да се предотврати случайното въздействие.Технология защита от прегряване за защита на бутилки и вас от прекалено горещи течности чрез автоматично изключване на ултравиолетовите лъчи и на дисплея мигающего светлина. [Пречистване на вода] Кажи "не" бутылочному фанку!Мощна технология на ултравиолетова радиация Clear Cut ефективно стерилизира и елиминира до 99,99% * бактерии, вируси и плесени, които причиняват неприятен аромат, оставяйки ви с чиста, безопасна вода, която можете да се насладите по всяко време и на всяко място! [Не съдържа BPA и пластмаса] Насладете се на чиста вода без сменяеми филтри и без химически почистване. [Самоочищающаяся] Вашата бутилка Clear Cut автоматично активира 60-секунден цикъл на всеки 2 часа, за да се предотврати натрупването на бактерии и да се запази свежестта на водата и без мирис. 1 Изберете режим за дълбоко почистване за допълнително подобряване на санитарните условия. [Индивидуалният] Направете си бутилка Clear Cut собствената си!Подвижна здрав силиконов ръкав позволява да се смесват цветове, осигурявайки допълнителна защита!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини