• New
Дамска Блуза, Разпродажба JFLYOU, Черна или Бяла Роза с Принтом, Ежедневни Свободна Риза Без ръкави, Мека Блуза (Черен, L)

Дамска Блуза, Разпродажба JFLYOU, Черна или Бяла Роза с Принтом, Ежедневни Свободна Риза Без ръкави, Мека

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

?? Добре дошли в магазин "JFLYOU"Тук са представени всички видове дамски дрехи, секси бельо, поли, рокли, тениски, блузи и потници, чорапи, чорапи, гащи и така нататък.Вие дори можете да закупите костюм от женски дрехи в нашия магазин. ?? Блуза с дълъг ръкав е много подходящ за летния и есенния сезон, може да предпази ръката от излагане на слънце, както и не така силно се нагрява. ??Тази блуза е отлично подходящ за ежедневно носене у дома, в офиса, на банкет, на сватба, в стила на пин-ъп, в църквата, вечерна рокля, в пролетно-лятната градината, на пикник, на почивка, на бала, за танци, плаж дрехи, на открито и т. ??Таблица на размерите е предоставена на картината, която съответства на желания размер, размер обикновено по-малко сащ.Изберете 1-2 размера по-голяма. ?? Обслужване на клиенти-нашата най-голяма мотивация, ако има някакви проблеми с връщането на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Вижте повече информация ""Описание на продукта"".?? женска тениска, бяла тениска, тениска с v-образно деколте, женска тениска на 80-те години, женска тениска с принтом звезда и черна дупка, дамски однотонная тениска за момичета, подаръци за момичета, дамски лятна тениска с къс ръкав, бельо памучен тениска, бяла блуза за жени, рокли, облекло. ?? Добре дошли в магазин "JFLYOU".Тук са представени всички видове дамски дрехи, секси бельо, поли, рокли, тениски, блузи и потници, чорапи, чорапи, гащи и така нататък.Вие дори можете да закупите костюм от женски дрехи в нашия магазин. ?? Блуза с дълъг ръкав е много подходящ за летния и есенния сезон, може да предпази ръката от излагане на слънце, както и не така силно се нагрява. ??Тази блуза е отлично подходящ за ежедневно носене у дома, в офиса, на банкет, на сватба, в стила на пин-ъп, в църквата, вечерна рокля, в пролетно-лятната градината, на пикник, на почивка, на бала, за танци, плаж дрехи, на открито и т. ??Таблица на размерите е предоставена на картината, която съответства на желания размер, размер обикновено по-малко сащ.

Основни свойства

Избор на купувачи

1 Галон Концентриран, Без мирис, без хартиени салфетки, Естествено, действително нетоксичен, Ферментного разтвор и Многофункционален

BGN 1.00

Ефективно средство за грижа за трудно да се повърхности, като ъгли, пукнатини, фуги фуги на плочки и друг

Новини