• New
Abaodam Box Кошница За съхранение Без Капачки Контейнери за Хладилник, Кутии За Съхранение на Играчки Прозрачен Контейнер Настолен Органайзер Прозрачен Държач За Съхр?

Abaodam Box Кошница За съхранение Без Капачки Контейнери за Хладилник, Кутии За Съхранение на Играчки Прозрачен Контейнер

Оценка на продукта:
BGN 6.96

Сума
В магазина

пластмасатаКУТИЯ ЗА ГРИМ - Универсална система за организация, която позволява да се съхранява и сортиране на малки предмети, като например козметика, инструменти, аксесоари за тоалетни масички, кухненски прибори и офис консумативи.ОРГАНАЙЗЕР ЗА ДРЕХИ - използвайте го на хранене или масичката за кафе.Направете дома си организиран и подреден.КУТИЯ ЗА ДРЕХИ - високо прозрачен цвят, който позволява откриването на неща от пръв поглед.Освен това, лесно за пренасяне и преместване.КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ - Подходящ за различни дейности, креативни ресторанти, хот-потов, хотели или къщи.СТОКИ ЗА ДОМА - Тя е направена от PET материал за продължителна употреба, което е икономичен избор.Пратката включва 1 х скоростна Характеристики -Размер : Около 23,00 X15,00 X8,00 см./9,04 X5,89 X3 Кутия за организацията. -Материал : Кутия за съхранение на козметика за домашни любимци -Това е страхотна кутия за съхранение, повече никакви размирици във всеки ъгъл на контейнера за козметика вашата стая. -Той е изработен от висококачествен и износостойкого пластмаса, който може на време да се превърне в козметичните витрина. -Използвайте го на хранене или масичката за кафе.Направете вашият дом организиран и подреден, Пластмасова кутия за съхранение. -Лесно за съхранение на храна, козметика, дрехи, никаква всячины, вашите документи, хубава кутия за съхранение за вашия дом съхранение на Пластмасова кутия-органайзер. -Можете да го изпратите на своите семейства и приятели като подарък, те ще се радвате на вашия подаръчен комплект.Описание на продукта Кутия за съхранение на дрехи с противоскользящим дъно, не се страхува от наклон, поставени в наклон на място лесно да падне.Стилен органайзер, внимателно поставени и организирани, намерете стабилен дом за всяко всячины.Приспособления за дома Прост дизайн, практични за употреба.консервиране органайзер за хладилник Произведен от материал, предназначен за продължителна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини