• New
Контейнери за съхранение на хранителни продукти, Многократно Заключване За Охлаждане, Консервиране на Банка За Съхранение на Пресни Продукти, Гел Кремнеземная Ци?

Контейнери за съхранение на хранителни продукти, Многократно Заключване За Охлаждане, Консервиране на Банка

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

100% Силикагел [Неща], Силикон, Размер H23. [Време за готвене се намалява] се Съхранява в хладилник, и оборудвани с микровълнова печка проблеми няма да възникнат, както Съставки може да се претоплят директно.Тъй като няма нужда от Носене на плоча, връзката ще се Свие. [Приятен запечатан пакет] Използвайте прозрачни, сини, червени, зелени, красиви цветове, които могат да се видят навсякъде в кухнята. [Супа и течност в ред] В допълнение към обичайните съставки, течности като Супа и червило, също можете да съхранявате директно.Стягане висока, така че няма нужда да се Притеснявате За Теч. : Непластиковый за многократна употреба пакет за консервиране на хранителни продукти.Напълно нова Кухненска техника, Която Е Едновременно и Модерен.Контейнер за съхранение на зърнени храни, сирене за хладилник, бисквити с капаци, картофени пакети за микровълнова печка, горната част на хладилника.Контейнери за съхранение на хранителни продукти за Еднократна употреба с ключалка в хладилника, Консервиране на банка за съхранение на пресни продукти, гел кремнеземная цип, Кухненски органайзер за хранене и бара, оборудван Кухненски [Неща], Силикон, размер H23.15cm, W18cm : непластиковый, еднократна употреба пакет за съхранение на хранителни продукти.Напълно нова кухненска техника, която е едновременно и модерен. [Време за готвене се намалява] се Съхранява в хладилник, и оборудвани с микровълнова печка проблеми няма да възникнат, както съставки може да се претоплят директно.Тъй като няма нужда от носене на плоча, връзката ще се свие. 1 X пакет за консервиране [Приятен запечатан пакет] Използвайте прозрачни, сини, червени, зелени, красиви цветове, които могат да се видят навсякъде в кухнята. [Супа и течност в ред] В допълнение към обичайните съставки, течности като супа и червило, също можете да съхранявате директно.Стягане висока, така че няма нужда да се притеснявате за теч.Контейнери за съхранение на хранителни продукти за Еднократна употреба С ключалка в хладилник За съхранение на пресни продукти Могат да се опаковат в опаковки с гелевой кремнеземной цип Кухня, Трапезария и Бар провиснал органайзер Кухня.

Основни свойства

Избор на купувачи

AYMAYA Кофи за Боклук, Боклук е Квадратно За Боклук Тоалетен Кофа за Боклук с Капак, Кухненски кош За Отпадъци Баня Домашна Рециклиране

BGN 3.00

☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почиститеПрах могат бързо да бъдат отстранени, п�

Новини