• New
Препарат за почистване на Маслената филм на Автомобилното Стъкло, Препарат за Премахване на Блажна фолио за стъкло за автомобил, Препарат За Почистване на Маслена?

Препарат за почистване на Маслената филм на Автомобилното Стъкло, Препарат за Премахване на Блажна фолио за стъкло за автомобил,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Мощна почистване и средство за почистване на маслената фолио на предното стъкло】 Премахва петна от вода и маслени фолио за стъкло на прозорец, бързо восстанавливая идеална прозрачност без полиране 【Образува Защитен слой и водоустойчив】Средство за почистване на маслената фолио за автомобилни оборотни и дълготрайни активи - това са не само средство за почистване на стъкло, но и защитно средство за очила!След почистване той ще даде своя стъклото нов външен вид и образува защитен слой, което предотвратява попадането на капки вода, дъжд, пръски вода и прах. 【Мека формула, която не причинява вреда на стъклото】 Формула средства за отстраняване на блажна фолио за автомобилни стъкла е мека, не вреди на стъкло, лесно протирается, решава проблема е ненормално звука чистачки, не е да наранява стъкло и прави пътуването по-удобно, чисто и безопасно. 【Мощно дезинфекция】 Средство за премахване на блажна филм от стъкло за кола, която използва нано технология-мелене, добавяне на повърхностно-активни вещества и т., за силно разпадане на обичайните маслената филм, воден знак, дъвки и други упорити петна върху стъкло. 【Широк спектър на приложение】 се Прилага за почистване на багажник на маслената филм, скача чистачки, асфалт, птичи тор, етикети, следи от дъжд, воден знак климатик, боядисване, летящи боя, сок от листа, стъклени покрития и т., Това също е приложимо и към стъклото на банята, стъклото и т. Описание на продукта Технически спецификации : Капацитет : 20 грама Тегло : 32 g Цвят : както е показано Mailto : 1/3/5 бр. * Средство за почистване на маслената филм на автомобилното стъкло Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-2 виж 2. Поради различни монитори и различно осветление на снимката може да не се показва актуалния цвят на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини