• New
Ausic Ръчно Вентилатор За премахване на Замъгляване, Малък Преносим Вентилатор, 40 мл Mister Фен, Сгъваем Ръчен Вентилатор, Захранван с батерии, Акумулаторна батерия, 3-Ви?

Ausic Ръчно Вентилатор За премахване на Замъгляване, Малък Преносим Вентилатор, 40 мл Mister Фен, Сгъваем

Оценка на продукта:
BGN 11.99

Сума
В магазина

?【По-стръмен, отколкото охладител】 : горещо лято обикновените фенове вече не ви отговарятПовечето преносими вентилатори са предназначени само за охлаждане, оставяйки ви сухи и некомфортными.Mister фен е добре да отговарят на вашите двойни нужди, да ви донесат двойна прохлада. ?【Охлаждащ вентилатор 2 в 1】 : Благодарение на резервоар за вода с обем 40 мл вентилатор за замъгляване може да пръска около 2,5 часа, след попълване на вода.Продължителност на замъгляване 3 пъти повече, отколкото при други ръчни вентилатори за замъгляване, пълна бутилка с обем 50 мл, е удобно да се добавя вода на открито. ?【Мощно охлаждане и три скорости 】 : обновен, а максималната скорост до 4200 об / мин, което позволява лесно да се отървете от приливите и отливите за 3 секунди. Конструкция с 6 остриета създава по-силен поток от въздух, отколкото други с нож, и се върти по-бързо.USB вентилатор, вграден в истинската батерия с капацитет 3000 mah, която работи в продължение на 3-11 часа (в зависимост от скоростта на вятъра). ?【Портативност и компактност】 : Малък вентилатор с тегло само 0,42 половин килограм може да се върти на 180 градуса, той се разгъва като ръчно фен, разгъва като настолен вентилатор и подходящ за съхранение (размер в сгънат вид : 3,94 × 4,33 инча).Оборудван с капаче, това може да бъде скоба за вентилатор.В комплект дантела, персонален вентилатор може да бъде окачен на китката, го лесен за пренасяне. ?【Годишният спътник】 : пътен вентилатор, съвместима с всички изходни устройства USB, джобен размер, позволява лесно да се сложи го в чантата и да вземете със себе си навсякъде.Чудесен избор за занимания на закрито и на открито, като пешеходен туризъм, къмпинг, пазаруване, пътуване, работа.Накъдето и да се отправите, вземете със себе си мини вентилатор, за да не изпотяване и не се ядоса. ?【Забележка】 : ➊ Ултратънък дизайн за замъгляване няма да се отрази на вашия грим и коса. ➋ Външен вентилатор за замъгляване снабден с механизъм за защита, спрей се изключи автоматично на всеки 30 минути.Трябва да натиснете и задръжте за 2 секунди, за да включите режима на пръскане.

Основни свойства

Water Tank:
40ml

Избор на купувачи

Преминете RC самолет, Тежкотоварни RC led приемник, Голям ток Lipo батерии с Вкл Изкл Конектори.Помощен Съединители за включване-изключване

BGN 1.33

1 Превключвател за включванеизключване RC притежава висока съвместимост и е подходящ за различни модели

Новини