• New
NUOBESTY Разширяващите се Папките За Файлове, 1 бр. Органайзер за файлове, Папката с файлове, Студентски Цветя Модел с 8 Джобове Формат А4 за Деца, Домашен Офис, Канцеларс?

NUOBESTY Разширяващите се Папките За Файлове, 1 бр. Органайзер за файлове, Папката с файлове, Студентски Цветя Модел

Оценка на продукта:
BGN 11.11

Сума
В магазина

Идеален за организиране и съхранение на важни документи и спестяване на време за търсенеИдеален за дома, офис, училищна употреба.Отличен е подходящ за професионални и официални поводи.Джобове са ясни разделители с индексированием за удобство на зрителя.Спускащите се отгоре с въртяща закопчалка за сигурно съхранение.Сладък цветен дизайн с принтом.Расширяющаяся папка за файлове е 8 разширяема джобове с раздели за подреждане.описаниеЭтот предмет представлява папка за файлове с формат А4 с 8 джоба.Изработен от здрава пластмаса, не е лесно да се прекъсне и защита на документ от прах.Лесно се отваря и затваря с помощта на бутон.Това ще помогне да подредите вашите хартия и ще спести вашето време за търсене.Характеристики - Цвят : син.- Материал : полипропилен.- Размер : прибл. 32,5 x 24 x 1,7 виж -Висококачествен пластмасов материал, не е лесно да се прекъсне и да се деформира.-Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x файлова папка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Универсална Чанта За съхранение на инструменти от плат Оксфорд, Универсална Чанта За Съхранение на Инструменти за Ремонт, Закатанные

BGN 3.00

Широко приложение : Чантаорганайзер за инструменти дърводелец идеални за електротехници, градинари, дъ

Новини