• New
YARNOW 1 БР. Електрически Спрей Боя Пулверизатор Боя Електрически Спрей Боя Сифон За Подаване На Спрей Пневматичен Инструмент От Неръждаема Стомана Спрей Спрей Метал?

YARNOW 1 БР. Електрически Спрей Боя Пулверизатор Боя Електрически Спрей Боя Сифон За Подаване На Спрей Пневматичен Инструмент

Оценка на продукта:
BGN 15.64

Сума
В магазина

Неръждаема стоманаСпрей за автомобилната боя : идеален за нанасяне на базови, прозрачни покрития и други высоковязких покрития, също е подходящ за вътрешни и промишлени грунтовок, на най-горния слой и покритие на детайли за автомобилната индустрия, оборудване и мебели.Метален пневматичен инструмент : Този спрей прави пръскането е по-мек, лесно контролиран и намалява преразход.Пулверизатор с контрол на текучество на : Идеална технология е да се пръска вязкостной грунд за украса на дома.Той широко се използва при боядисване на автомобили, външна боядисване на стени, боядисване занаята изделия, боядисване на тръбопровод,. Спрей метална боя : идеален за повечето автомобилни покрасок, боядисване на мебели и оборудване.Може да бъде с лакове, системи за основно покритие / прозрачно покритие и полиуретановыми/уретановыми покрития.Безвоздушный спрей боя : Идеална технология е да се пръска вязкостной грунд при обзавеждането на дома.Тя широко в картината на автомобила, картината на външната стена, картина на занаятите, картината на тръбите.Списък на пакетите 1 x спрей боя Характеристики - Цвят : сребърен и черен спрей боя за дома. - Материал : Пневматичен инструмент от неръждаема стомана. - Размер : 19,00 X14,00 X10,00 см / 7,47 X5,50 X3,93 инча спрей боя за ограда. - за пръскане базови покрития, прозрачни покрития и други высоковязких покрития, също е подходящ за вътрешни и промишлени грунтовок, на най-горния слой и обяснения на части в автомобилната индустрия, за боядисване на оборудване и обзавеждане на спрей бои за вътрешна работа. - Идеална технология е да се нанася вязкостной грунд за украса на дома.Той широко се използва за боядисване на автомобили, боядисване на външни стени, боядисване занаята изделия, боядисване на тръбопроводи и т., Професионална гравитационната въздушна пръски боя.Пневматичен инструмент за метал - Обхват на пръскане може да се регулира в зависимост от размера на машини за пръскане на бои. - Строга система за контрол на качеството гарантира, че имате аэрофотограф за пръскане на метал.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини