• New
LJHSS Бамбук Закачалка за дрехи, на 6-ти Уровневые Рафтове За Съхранение на Дрехи, Многофункционална Стойка За дрехи, Сверхпрочная Закачалка за палто, за Антре в Домаш?

LJHSS Бамбук Закачалка за дрехи, на 6-ти Уровневые Рафтове За Съхранение на Дрехи, Многофункционална Стойка За дрехи, Сверхпрочная

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

* НАДЕЖДНО съхранение на пратката И бамбуков материал : Използвайте сгъсти и на висококачествен бамбуков материал, бамбук закачалка за дрехи е по-устойчива, а товароносимостта 190 кг здрава и износостойкая. * ПАНЕЛНА закачалка : Голяма платформа на горния етаж дава възможност за ефективно използване на всеки сантиметър от пространството и ви позволява да поставите одеяла и чаршафи.Удебелени трайни висящи апликации имат по-голяма носеща способност и позволяват да се мотае повече дрехи. * УДОБНИ ДОМАШНИ ДРЕХИ : Размер 90x30x145 см, 123x30x145 см я прави много красива, без значение къде е публикуван.Поставете го в коридора, хола, спалнята или навсякъде, където имате нужда от него. * ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ И СГЛОБЯВАНЕ на : Закачалка за дрехи е с гладка повърхност, е лесно да се инсталира без никакви специални инструменти. В комплекта са включени специални крепежни винтове. * СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ : Ние подкрепяме нашите продукти.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Модерна минималистичная закачалка за дрехи, входна канален закачалка за съхранение, богат на функции закачалка.Независимо от това, ограничено ли пространство или търсите иновативно решение за съхранение на дрехи, този рафтове за дрехи тук, за да ви помогнем! - Широко горно отделение за съхранение на спално бельо, шапки, растения в саксии, книги -по-Голяма зона за захващане на палта, блузи, пуловери, сака, рокли и дълги панталони; Удебелена здрава горната летва побира голямо количество сезонна / зимни дрехи - стелажи за съхранение на хавлиени кърпи, шампоани, средства за измиване на тялото, чанти, кошници за съхранение, и т. - Долния клон за съхранение на обувки, кошници за бельо, багаж Технически характеристики Материал : 100% бамбук цветове : кафяво, цвят на дърво размери : 90x30x145 см, 123x30x145 см Товароносимост : 190 кг В комплекта са включени : 1 закачалка за дрехи / инструмент за инсталиране ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини