• New
Детска дървена образователна дъска, Дървена образователна дъска за ранно образование, образователни играчки-пъзели за малки деца, идеален за деца на 1-3 години.

Детска дървена образователна дъска, Дървена образователна дъска за ранно образование, образователни играчки-пъзели за малки

Оценка на продукта:
BGN 41.56

Сума
В магазина

【Образование в ранна възраст】 : познаването на числата от 0 до 9, изучаването на аритметика с помощта на 5 компютърни символи, познание време, знание за животни, изучаване на английски езикПъстра, здрава естествена дървесен талаш за развитието на способността на детето да разпознава и запомня буквено-цифрова графика. 【Асоциация и логическо мислене] : Този комплект дървени играчки идеален за подобряване на малък мотор дете, зрително-моторна координация, асоциация, логическо мислене, както и развитието на търпение и внимание. 【Безопасен материал】 : Този комплект дървени играчки, изработени от висококачествени, здрави и екологично чиста дървесина, която е преминала тест Astm & Cpsia и отговаря на стандартите за безопасност на САЩ и ЕС, има сертификати EN-71 и CE, боядисан нетоксична боя на водна основа. 【Идеална идея за подарък】 Обучение на дъската, за деца - отличен избор на подаръци за рожден ден, Хелоуин, Коледа и други празници.Това може не само да подобри практическите умения на децата и способността до логичното мислене, но и намаляване на времето, прекарано в гледането на телевизия и игри, както и за засилване на емоционалната връзка между родители и деца. 【Следпродажбено обслужване】: Ние тържествено обещаваме, че в случай на възникване на някакви проблеми с качеството, ние ще възстановим на 100% всички стоки в рамките на 90 дни.Моля, не пробвайте никакви угризения на съвестта.Моля, незабавно добавете в количката за пазаруване, за да направи вашето дете подарък-изненада. (Забележка : за Деца под 3 години да играят с родителите си). 【Образование в ранна възраст】 : познаването на числата от 0 до 9, изучаването на аритметика с помощта на 5 компютърни символи, познание време, знание за животни, изучаване на английски език.Пъстра, здрава естествена дървесен талаш за развитието на способността на детето да разпознава и запомня буквено-цифрова графика. 【Асоциация и логическо мислене] : Този комплект дървени играчки идеален за подобряване на малък мотор дете, зрително-моторна координация, асоциация, логическо мислене, както и развитието на търпение и внимание. 【Безопасен материал】 : Този комплект дървени играчки, изработени от висококачествени, здрави и екологично чиста дървесина, която е преминала тест Astm & Cpsia и отговаря на стандартите за безопасност на САЩ и ЕС, има сертификати EN-71 и CE, боядисан нетоксична боя на водна основа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини