• New
Калъф за iPad на 10-то поколение с клавиатура-трекпадом, Калъф-клавиатура за iPad iPad на 10-то поколение 10,9 2022 (A2757 A2777), Въртящ се на 360 ° Сменяем Прозрачен калъф с държач за м?

Калъф за iPad на 10-то поколение с клавиатура-трекпадом, Калъф-клавиатура за iPad iPad на 10-то поколение 10,9 2022 (A2757

Оценка на продукта:
BGN 31.03

Сума
В магазина

✅ ★ 【Съвместими модели】- За i Pad на 10-то поколение 10,9 инча 2022 (номер на модела : A2757/A2777) моля, бъдете така любезен да проверите модела на вашия i Pad, преди да купите. ✅ ★ 【 Сладък подвижна клавиатура с трекпадом】 Калъф за клавиатура на i Pad на 10-то поколение 2022, с подвижни безжична клавиатура Bluetooth.Сладък кръгли шапки за комбинации правят тази клавиатура необичайно. клавиатура с пълен до клавишни комбинации i Pad OS ергономични и удобни.Клавиатурата е отделена от своята практика, и когато не е нужно да използвате клавиатурата, можете да махнете я за една секунда. ✅★ 【Въртяща се подвижна конструкция с магнит】- Мощен магнитен калъф може да се приложи към други магнитам, които сигурно са определени от кожа на задния панел, така че можете да освободи ръката си при използване на i Pad.Регулируема поставка за портрети / портретен режим, можете да го сгънете в поставка с режима на преглед, запис и портрети. ✅★ 【Вграден държач за моливи】 Писалка в комплекта не е включена!Осигуряване на удобно място за закрепване на писалката, вие ще можете лесно да прехвърляте стилус за i Pad на своя i Pad и да го използвате по всяко време. ✅★ 【Сменяем прозрачен калъф 3 в 1 с клавиатура със сензорен панел 】 Защитен калъф за клавиатура, състояща се от полиуретан, защитно покритие + подвижен прозрачен акрил черупки + клавиатура със сензорен панел.Прозрачна акрилна кутия за дискове могат да бъдат прикрепени към други магнитам.Калъф за клавиатура на i Pad на 10-то поколение 10,9 "2022, тънък калъф-клавиатура Smart Тъчпад за i Pad на 10-то поколение 2022, свалящ безжична клавиатура, държач за моливи, въртящи се на 360 градуса с помощта на мощен магнит, сменяем прозрачен калъф 2 в 1 и моющаяся, устойчиви на петна полусиликоновая защитно покритие Smart Folio.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини