• New
KLKCMS Шкаф за съхранение на Кофи за боклук с капак, Кухненски Врата с Бяла Стена В Банята Под Мивката, Вътрешно Водонепроницаемое Кофа За Складиране на контейн?

KLKCMS Шкаф за съхранение на Кофи за боклук с капак, Кухненски Врата с Бяла Стена В Банята Под Мивката, Вътрешно Водонепроницаемое

Оценка на продукта:
BGN 34.93

Сума
В магазина

* 【Стенен дизайн】 Монтиране на контейнера за компост, монтирани върху стената или шкафа, което ви позволява да спестите ценно място в помещениетоТова е кофа за боклук има слот за карти с размер 2,5 см, която може да се използва след обесване. * 【Съвременната Мода】Кухненско кофа за боклук е стилен, вълнообразни фигура, което го прави идеален за всеки домашен интериор. * 【Здрав материал】 Кошчето за боклук с като кабинет, изработени от висококачествен полипропилен материал, което осигурява нейната устойчивост и стабилност в различни условия.А универсалният дизайн боклуци на резервоара за мивки ви позволява да го използвате в различни стаи на дома си, като кухня, баня или спалня. * 【Запечатване от миризмата на】 Кошчето за рециклиране затворен от миризма, което го прави идеален за употреба във всички помещения на къщата.А кофата за боклук, може да даде своя дом чист вид. * 【Голям капацитет】 Диаметър боклуци резервоара е 26,6 см, което позволява да побере повече боклук, а дизайнът осигурява допълнителна стабилност за предотвратяване на падащи предмети.А кофата за боклук на вратата на кабинета е оборудвана с капак с двойно отваряне, което позволява лесно да се изхвърли в кошчето под всякакъв ъгъл.Описание : - 【Съвременната Мода】Кухненско кофа за боклук е стилен, вълнообразни фигура, което го прави идеален за всеки домашен интериор. - 【Стенен дизайн】 Монтиране на контейнера за компост, монтирани върху стената или шкафа, което ви позволява да спестите ценно място в помещението.Това е кофа за боклук има слот за карти с размер 2,5 см, която може да се използва след обесване. - 【Голям капацитет】 Диаметър боклуци резервоара е 26,6 см, което позволява да побере повече боклук, а дизайнът осигурява допълнителна стабилност за предотвратяване на падащи предмети.А кофата за боклук на вратата на кабинета е оборудвана с капак с двойно отваряне, което позволява лесно да се изхвърли в кошчето под всякакъв ъгъл. - 【Запечатване от миризмата на】 Кошчето за рециклиране затворен от миризма, което го прави идеален за употреба във всички помещения на къщата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини