• New
Oumefar Бамбук Дървена Притежателя на Тръби Скоба Пробирка Дървена Скоба за Лабораторно Оборудване Инструмент За Тестване на Hardwareclampvise

Oumefar Бамбук Дървена Притежателя на Тръби Скоба Пробирка Дървена Скоба за Лабораторно Оборудване Инструмент

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

МОЖЕ да БЪДЕ ЗАТВОРЕН : Дървена скоба за тръби, минава през строг контрол на качествотоПри нагряване скоба се закрепва на две трети от дъното на тръбите, което позволява зажимать епруветка с диаметър около 10-20 мм. МОЖЕ да БЪДЕ ЗАТВОРЕН : Дървена скоба за тръби, минава през строг контрол на качеството.При нагряване скоба се закрепва на две трети от дъното на тръбите, което позволява зажимать епруветка с диаметър около 10-20 мм ПРАКТИЧНОСТ : Дървена скоба за тръби се отличава с превъзходно качество на изработка и практичност.Дървена скоба за тръби позволява плътно зажимать епруветка, и можете да бъдете сигурни, че при използването на дървена скоба за тръби той не уврежда тръбите.ТРАЕН : Дървена скоба за пробирок е изработена от висококачествени материали, с малки размери, добре е направен, подобрен, за да се подобри трайност, стабилност и надеждност, както и дълъг експлоатационен срок.За определяне на пробирок можете да използвате дървена скоба за пробирок.Лек И портативен : Дървена скоба за тръби използва напреднали технологии и изключителна изработка, изящна изработка производство, лек и преносим, и достатъчно количество може да ви помогне по-лесно да извършват експерименти.Дървена скоба за тръби : В опаковката има дървена скоба за епруветки от 10 бр. с тегло около 222 г / 7,8 грама, дължина на скоба е около 9 см / 3.5 инча, ширина - около 2,3 см. / 0,9 инча, а общата дължина около 18 см / 7,1 инча.Описание : Дървена скоба за пробирок е изработена от висококачествени материали, с малки размери, добре е направен, подобрен, за да се подобри трайност, стабилност и надеждност, както и дълъг експлоатационен срок.За определяне на пробирок можете да използвате дървена скоба за пробирок.Дървена скоба за пробирок използва напреднали технологии и изключителна изработка, изящна изработка производство, лек и преносим, и достатъчно количество може да ви помогне по-лесно да извършват експерименти.Характеристики : 1. 100% чисто нов и високо качество.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
 Wood
Weight:
Approx. 222g / 7.8oz
Clip Length:
Approx. 9cm / 3.5in
Width:
Approx. 2.3cm / 0.9in
Whole Length:
Approx. 18cm / 7.1in
  :
Package List:
10Pcs Test Tube Wood Clip :
  :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на купувачи

Новини