• New
Yardwe 3 бр. Щипки за Дървен Тостер Кухненски Щипки Скоба За Плодове Шведска Маса Маша За Хранене Щипки За Барбекю Скоба за Пържола за Пържене Приготвяне на Храна Филе ?

Yardwe 3 бр. Щипки за Дървен Тостер Кухненски Щипки Скоба За Плодове Шведска Маса Маша За Хранене Щипки За Барбекю Скоба

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Много подходящ за превръщането и подаване на всички видове продукти : зеленчуци, предястия, ястия, сирене, хляб, лед и т, Дръжка нескользящая и без ръбове, така че от него по-удобно е да се ползват и държат.Вие можете лесно да носите със себе си навсякъде, той е много подходящ за различни ястия или активна почивка.Благодарение на эргономичному дизайн дръжки, просто и удобно, а също така предпазва ръцете от замърсяване.Избирайте висококачествени материали, екологично чисти и безвкусни; безвреден за околната среда.Описание обичам да готвя барбекю на открито?Ако отговорът е да, тогава ви е необходима скоба за хранене BBQ. материалът е безопасен и траен в употреба.Този инструмент е подходящ за приготвяне на стек в кухнята. зажимать продукти по-удобно, отколкото на други инструменти, благодарение на занасяне конструкция той надеждно щипки за храна.Характеристики - Цвят : каки.-Размер : около 30 см/11,81 инча (дължина); 24 см/9,45 инча (дължина).-Дръжка нескользящая и без ръбове, така че можете да я използвате и да е по-удобно.- Избирайте висококачествени материали, екологично чисти и безвкусни; безвреден за околната среда.- С помощта на ергономичен дизайн дръжка, тя просто и удобно, както и тя предпазва ръцете от замърсяване.- Много подходящ за превръщането и подаване на всички видове продукти : зеленчуци, храна, за партита, сирене, хляб, лед и т. - да може да бъде лесно да носите със себе си навсякъде, той е много подходящ за различни ястия или дейности на открито.Комплектът включва 3 скоба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини