• New
Гангель Къси квадратни режийни ноктите-Блестящи Коледни Режийни Ноктите Снежен човек с Пълно покриване на Ноктите Блестящи Снежинки Режийни ноктите Акрилни нати?

Гангель Къси квадратни режийни ноктите-Блестящи Коледни Режийни Ноктите Снежен човек с Пълно покриване на Ноктите Блестящи

Оценка на продукта:
BGN 4.85

Сума
В магазина

Типсы за режийни ноктите се състоят от 24 гвоздеите, и ние ще ви дадем мини-пилочку за нокти и прозрачен двустранен самозалепващи се стикериДекорация на ноктите е от действително нетоксичен акрил, защита на околната среда, използвайте стикери за нокти, да не се повреди ръка, това може да продължи около 1-2 седмици.Аксесоари за нокти-арт лесно са залепени и закрепляются с помощта на паста за нокти, им е лесно да се отреже до всяка желаната дължина и форма.Изкуствени нокти са идеални за сватби, абитуриентски вечери, срещи, Хелоуин, Коледа, Деня на Свети Валентин, подаръци, възпоменателни състезания и за ежедневието.Прекрасен подарък за вашата съпруга, приятелка, майка и сестри.Се съхранява на място, недостъпно за деца и да не се изтриват ноктите със сила.ако имате някакви въпроси относно purchaze, моля, задайте ги на мен и аз ще ви отговоря възможно най-скоро.Съдържание на опаковката : 24 бр режийни ноктите с различни размери 1 бр мини пила за нокти, 1 лист (24 бр.) етикети за нокти Като използва надземната ноктите : 1. Изберете правилния размер за вашите нокти 2. Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти, просто да се полират ноктите, чисти и сухи ръце за по-добър баланс. Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и с ножица изрежете с неподходящи детайли. двустранни стикери за нокти на тыльную страна на въздушната ноктите (или използвайте собствен лепило за нокти). Нанесете гел и залепете към него външен нокти. При необходимост подпилите и придайте форма на новия си ноктите.Съвети за отстраняване : 1. Потопете ноктите си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти.Do не изваждайте го рязко, това може да остави следи от етикети на повърхността на ноктите.В този случай можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини